1. darbe zamanı başkomutanı 3 gün sonra aklına gelen futbolcu.
  2. en kısa tabirle : balon.
  3. rıdvan dilmen denen sokak köpeğiyle internette evet kampanyası başlatan şahıs. bu millet yaptığınız kaypaklığı unutmaz.
  4. terbiyesiz şey.milli takım kadrosundan çıkarılmış galiba.beter olsun.zeki olabilirsin çevik olabilirsin ama kesinlikle ahlaklı değilsin! ardaaaa duy beni (:
  5. dün oynadığı maçta göz doldurmuştur. bakıp bakıp tü tü tü nazar değmesin diyorum.

    not : fb
    mert
  6. sponsor öneminin ve desteğini en büyük örneği. lan adam barcelona'nın oyun mantığına bile uymuyor hele ki 29 yaşına gelmiş bu adamın ne işi var lan barcelonada..
  7. bu adamı hala ileri üçlü için alındı falan sananlar var. xavi'nin yerine alındı arkadaşlar arda bekleyin ve görün bence çok iyi olacak. ayrıca performansını beğenmeyenler balon falan diyenler aynısını suarez'e de desin lütfen, arda'dan kötü oynadı adam ilk maçlarında.
  8. türkiye'de anlaştığı pr kuruluşunun, haber olma konusunu çok abartması dolayısıyla herkeste bıkkınlığa neden olan futbol oyuncusu.
    biz türklerin galatasaray'ın uefa kupasını kazanmasını paraya çeviremediğini iddia ettikten sonra geldiğimiz nokta, arda turan'ın barcelona başarısını aşırı derecede paraya çevirdiği oldu.
    kötü bir algı yönetimine kurban gitmek istemiyorsa, pr ve reklam çalışmalarıyla yapılan haber sayısındaki frekansını en kısa sürede düşürmesi gerekmektedir.
    arda turan ismi, italya'ya lahmacun isteyip, fıkra anlatan torinolu şaban eşiğine günden güne yaklaşmaktadır.
  9. barça da ilk golünü son lig maçında atan milli gururumuz.
  10. getafe karşısında oynanan lig maçında müthiş bir rövaşata golü atan barcelonalı gurur kaynağımız.