1. henüz yaşayamadığım duygudur.

    belki de çevremdeki insanlar soğuttu beni aşktan. saçma sapan ilişkileri gördükçe "aman nasıl olsa ya ayrılacak ya da aldatacak bir şekilde, ne gereği var" diye düşünmeye başladım.

    o günden bu yana ne zaman aşık olacağım tutsa "uğraşmaya değmez, boş ver" der geçerim.
  2. asık olma ask ol ...
  3. bu duyguyu bir daha hiç hissedememekten korkuyorum. olsan bi dert olmasan ayrı dert.
  4. yanlış yazılmış olmalı, doğrusu canlanmak, mucize olmalıdır.
    belki bir ömür beklemek, belki yolu uzatıp gelecek olsa, kavuşmama ihtimali olsa, hadi hepsini geçelim, istemiyor olsa bile, bir karıncanın insan olma ihtimali kadar bile olsa, beklenir.
    sonrasında da yaşadım, öldüm denmez. bekledim, öldüm denir. bir an vazgeçene tüm mitlerin, mitolojilerin, hikayelerin ve gelmiş ve gelecek tüm dillerdeki lanetler olsun.
  5. :)
  6. dün sabahın köründe kadıköy'ün boş sokaklarında geziyorum. kafamda bin tane tilki ve yaklaşan veda öncesi az önce almış olduğum hediye ile birlikte gözlerim farklı bulutların etkisi altında ama ben yine memnun. kafamda çalan şarkı bu aslında fakat o an başka bir şarkı gümbürdemeye başladı yaklaştıkça; mey.. yavv arkadaş durduk yere insan aşık olabilir mi; hatun o kadar güzel okuyor ki o an kimi görsem olabilirdim yani... neyse ki ayılıp hayatın gerçekleriyle yüzleştim..
  7. s.ktr et aşkı gökyüzü neyinize yetmiyor oraya doğru bağır seviyorum de sevmiyorum de karşı cins nasıl olsa birgün orman katili gibi çakıyor ateşi.
  8. gençlere bir tavsiyem olacak acizane.

    evet aşk, heyecan verir, adamın karnını ağrıtır, uyutmaz, ağlatır, aklını alır adamın. insanlar da bu duyguların peşinde koşar. bence asıl çekici yanı da aşkın bunlar insanlar için. karşıdaki kişi değil yani, karşıdaki kişinin bu hisleri uyandırmadaki katkısı.

    bahse konu hisler, karşıdakini tanımadan veya elde etmeden olan şeylerdir. geçicidirler. günümüzde çok yaşanıyor, devlerin aşkı çok geçmeden tiksinmelere dönüyor.

    bence asıl olması gereken sevmektir. sevmek bence aşktan daha evladır, daha samimidir en önce, daha gerçekci, daha kalıcı, daha sağlıklıdır.

    aşık olmayın, sevin.
  9. sana aşkın da senin gibi sanal olduğunu söylesem inanır mıydın küçüğüm? yoksa aşkını küçümsediğimi mi düşündün?
    kendine aşık ol küçüğüm. kendine. tur dağına çık. bu bana yeter. yoksa kendini beğenmiş züppenin teki olduğumu mu düşündün?
    tur dağının tepesinden herkes aynı gözüküyor değil mi? herkes senin gibi bir nokta. bakılan şayet bakan varsa vardır. bakan yoksa bakılan da yoktur. içine bak küçüğüm. içine. aşkı kendinde ara önce. yoksa bilgiçlik taslayan bir öğretmen olduğumu mu düşündün?
    dağlar paramparça oluyor. gökyüzü yeryüzüne akıyor sanki. su, ateş olmuş. birdenbire her şeyin kaynağı çıkıyor karşına. tüm ihtişamıyla. yoksa edebiyat parçalayan bir yazar olduğumu mu düşündün?
    oku. kendi içine bak. kendi içini oku. anlat bize ne görüyorsun? yoksa beni mi gördün?
  10. sende kendimi görmektir aşk.
    seni ayırmadan kendimi göremem sevdiğiceğim.
    affet. çünkü sana sonsuz aşkı sundum.