1. belki alıştıkça bende sevebilirim umuduyla yapılıyor olabilir.
    olmuyorsa zorlamamak lazım tabi.
  2. şayet karşı tarafın birkaç aylık ömrü kalmadıysa saygısızlıktır. hem kendi, hem karşı tarafın zamanını yakmaktır.
  3. kadınların ilişki tartışmalarında tutunduğu acınası argümandır.

    kadınların uğruna aşık, üzgün, depresif, öfkeli taklidi yaptığı sayısız şey varken erkeklerin yalnızca seks için aşık taklidi yapması son derece naif ve masumanedir. en önemli motivasyonu sekse ulaşmak olan ve söylemleriyle ne kadar kaçak güreşse de fiziksel işaretleri gizleyemeyen erkeğin samimiyeti su götürmez. kaldı ki bu motivasyon tamamen doğa gereğidir. kadının doğasının da ne olduğunu çözemediğimizden yapı gereği karşı koyamayacağı şeyler konusunda alabildiğine veri fakiriyiz. en korkunç ve güçlü ihtimal; kadının doğuştan güce karşı bir tutku besliyor olması. rakip hemcinsini ya da partnerini mağlup etmek, vitrinde gördüğü şeye sahip olmak, insanların kendisini arzuladığını ama elde edemediğini bilmek... hepsini güç gösterisi tanımına dahil edebiliriz. hatta erkek tarafından sahiplenilme durumunu bile "güçlü olanı kukla misali kontrol edebilme" hazzıyla açıklamak mümkün.

    bu şarjörde isabetli tespitler yapabildimse şayet, vay halimize. yok hep karavana attıysam bir nebze mutlu olurum ama merak ederim; nedir abi o zaman bu kadınların olayı? kadınlar ya da işi çözmüş yetkili ve etkili abiler aydınlatırsa güneş ne güzel doğar, ne güzel yağmurlar üstümüze yağar. bütün insanlar güzel, bütün çocuklar uslu, bütün polisler güleç, bütün bakkallar namuslu... bıdı bıdı ve bıdı.
  4. hala bunu yapanların varlığı ayrı bir bahis konusuyken bunu yapanlara inanan kadınlar da çok fazla. aslında kimsenin inandığı filan yok bu taklide sadece vicdani bir rahatlama için -seks yapmak çok kötü bir şeymiş gibi- inanır gibi yapıyor kadınlar da. bunun en somut örneği orgazm sırasında söylenilmesi istenen beni sevdiğini söyle vs. laflarıdır. bilinir ki orgazmın ardından büyük bir pişmanlık yaşanacak ve bu sözleri duymak o pişmanlığı biraz olsun rahatlatacaktır.
    arkadaşlar rahat olun canınız istiyorsa seks yapın canınız istiyorsa tesbihe oturun. bunları yapmanız için illa mantıksal ya da duygusal sebeplere ihtiyaç duymanıza gerek yok.

    edit: imla
  5. genelde ergen kızlarda görülen duygusal şaşırmışlık halidir. şıpsevdilik ile karıştırılmaması gerekir.
  6. geçmişte, beni aldatan ve daha sonra kendisi de aldatılan sevgilime karşı yaptığım eylem.

    lakin işin kötü yanı "yeni birini bulayım da atayım gitsin başımdan" diye düşünürken sevgilimin beni test etmek amaçlı gönderdiği kıza "oha lan daha yeni plan yapmıştım, hemen geldi yenisi" diyerek hemen atlamam ve sevgilimden ayrıldıktan sonra 3 yıl boyunca sevgilisiz kalmama neden olmuştur bu eylem.

    ha neden bir türlü aşkı bulamıyorum orası da ilginç. 3 yılda neden hiçbir şey değişmedi hayatımda bilmiyorum. ilahi adalet desem, benim yanımda olması gerekmiyor mu bu ilahi adaletin?

    aslında biliyorum sebebini ama sır.

    aslında %100 de bilmiyorum ama tek açıklaması düşündüğüm şey sanırım. başka açıklama bulamıyorum.
  7. bir bucuk sene asikmis gibi davrandim. meger o da aynini yapıyormus.