1. kendisini kafası çalışmayan insanları adam etmeye adamış bir aktivist. üst akıl.

    bu insanlık adam olacak arkadaş. gerekirse kafasına vura vura.
  2. yunan mitolojisine göre youser kadınların gökyüzüne bakınca görebilecekleri bir tanrı. son cümleye dikkat.

    ''asklepios'un oldukça ilginç bir öyküsü vardır. apollon teselya kralı phlegyas'ın kızı koronis'e aşık olur, kız apollon'dan hamile kalır. ancak bir süre sonra arkadya'dan gelen bir adamla daha sevişir. bu olayı izleyen bir kuzgun yada karga durumu apollon'a bildirir. çok kızan apollon onu diri diri yanmakla cezalandırır. koronis tam ömek üzereyken apollon onun karnındaki çocuğu kurtarır ve büyütmesi için kentavrıs kherion'a verir. kherion, doğanın içinde büyüyüp onun sırlarına ermiş bir yaratıktır. asklepios onun yanında usta bir hekim olarak yetişir, cerrahlığın bütün sırlarını öğrenir, hatta ölüleri diriltebilicek kadar ustalaşır. ancak zeus doğal düzeni bozan ve kendi gücünü aşan asklepios'dan çekinmeye başlar ve onu yıldırımlarıyla öldürür. apollon'da bu olayı cezasız bırakmaz ve zeus'a yıldırımı bağışlayan kykloplar'ı öldürür. asklepios'un cansız bedenini de gökyüzüne yıldızların arasına yerleştirir.''
  3. bu sözlüğe fazla gelen üst kişilik. seviyenize inemediğim için özür dilerim.
  4. hayvan gibi yiyen kilo alamayan yazar. kilom hayatımın zirvesinde aslında. 72 kiloyum. hayatımda hiç 73 kilo olamadım. 181 boya göre biraz az gibi.

    tıp fakültesi mezunu. ancak şu an doktorluk yapmıyor bir kitap yazıyor. kitap olayı tamamen bitince bir yıl önce yazdığı senaryoyu çekecek yönetmen. sonrasında da türkiye'den siktir olup gidecek yazar. ben bu ülkeye fazlayım hocam.
  5. ''merhaba ben geldim nabersiniz ulan develer'' isimli tiyatro oyunun yazarı.
  6. tanrının insanoğluna bir hediyesi diyeceğim ama aslında kadınlar için gönderilmiş bir mucize. tanrının insankızına en büyük hediyesi.
  7. bir rakı sever. boş beleş toplumu eğitip dünyayı ileri götürmek gibi bir sorumluluğum olmasa gece gündüz rakı içer hiç ayılmazdım. şimdi haftada iki gece ile sınırlıyorum.
  8. üstün bir insan. kadınlar neden tapınıyor bu adama. neden net. kadınlar mükemmeli ister.
  9. insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en iyi matematikçilerinden biri. matematiğin sanata sinemaya romana felsefeye uygulanabileceğini ispatlayan yazar. yakında iletişim yayınlarından okuyabilirsiniz kitabını.
  10. gerçek anlamda hayran olduğum tek insan. genetik yapısı örnek alınarak üst insan tasarlanabilir. bir bilim ve sanat aşığı.