1. kendisini kafası çalışmayan insanları adam etmeye adamış bir aktivist. üst akıl.

    bu insanlık adam olacak arkadaş. gerekirse kafasına vura vura.
  2. yunan mitolojisine göre youser kadınların gökyüzüne bakınca görebilecekleri bir tanrı. son cümleye dikkat.

    ''asklepios'un oldukça ilginç bir öyküsü vardır. apollon teselya kralı phlegyas'ın kızı koronis'e aşık olur, kız apollon'dan hamile kalır. ancak bir süre sonra arkadya'dan gelen bir adamla daha sevişir. bu olayı izleyen bir kuzgun yada karga durumu apollon'a bildirir. çok kızan apollon onu diri diri yanmakla cezalandırır. koronis tam ömek üzereyken apollon onun karnındaki çocuğu kurtarır ve büyütmesi için kentavrıs kherion'a verir. kherion, doğanın içinde büyüyüp onun sırlarına ermiş bir yaratıktır. asklepios onun yanında usta bir hekim olarak yetişir, cerrahlığın bütün sırlarını öğrenir, hatta ölüleri diriltebilicek kadar ustalaşır. ancak zeus doğal düzeni bozan ve kendi gücünü aşan asklepios'dan çekinmeye başlar ve onu yıldırımlarıyla öldürür. apollon'da bu olayı cezasız bırakmaz ve zeus'a yıldırımı bağışlayan kykloplar'ı öldürür. asklepios'un cansız bedenini de gökyüzüne yıldızların arasına yerleştirir.''
  3. bu sözlüğe fazla gelen üst kişilik. seviyenize inemediğim için özür dilerim.
  4. seviyesine ulaşabilmem için aklımın bir karış havada olması gerektiğini fark ettiğim kişi.
  5. doktor olduğuna dair şüphelerim varsa da göbekli olduğuna eminim.
  6. hayvan gibi yiyen kilo alamayan yazar. kilom hayatımın zirvesinde aslında. 72 kiloyum. hayatımda hiç 73 kilo olamadım. 181 boya göre biraz az gibi.

    tıp fakültesi mezunu. ancak şu an doktorluk yapmıyor bir kitap yazıyor. kitap olayı tamamen bitince bir yıl önce yazdığı senaryoyu çekecek yönetmen. sonrasında da türkiye'den siktir olup gidecek yazar. ben bu ülkeye fazlayım hocam.
  7. seyircisiz oynanan eskisehirspor-giresunspor maçı için acaba hatıra bileti aldı mı diye merak ettiğim youser.
  8. cliff badboy ve şimdi de asklepios26eses namı diğer ego reyis ... sitede kimse kalmadı herkesi laleye çevirdiler. trol olarak görülen bu üçlü artık yok. entel dantel takılırız artık ya da yakında beni de lale olarak ekerler, sularsınız.
  9. ''merhaba ben geldim nabersiniz ulan develer'' isimli tiyatro oyunun yazarı.
  10. tanrının insanoğluna bir hediyesi diyeceğim ama aslında kadınlar için gönderilmiş bir mucize. tanrının insankızına en büyük hediyesi.