1. sanırım çekmiyor diyenler dağda yaşıyor. sık sık bursa, istanbul, sivas arası seyahat ederim, yolculuk sırasında bir kere bile çekmediğine şahit olmadım. soyguncu vodafone ve turkcell yerine tercih edilmesini tavsiye ederim. 4g işinde en iyi hizmet verecek operatör şuan da avea yada yeni adıyla turk telekom. adamlar türkiyenin fiber alt yapısını elinde tutuyorlar, e 4g teknolojisiyle fiber hatlar direk ilişkili. ne kadar fiber o kadar köfte ^:swh^
  2. ne zaman avea kullanan biriyle araşsak, o görüşme en az 1 kere kesiliyor (aslında süre ile doğru orantılı. konuşma uzadıkça sayı da artıyor) ve karşı taraftan "ya kusura bakma telefonum burada çekmiyor da..." cümlesini duyuyorum. insanların "burada" dediği yer de istanbul'un göbeği. işte ne zaman avea'nın çok ucuza verdiği bir paket, promosyon vs. görsem aklıma "burada çekmiyor da..." sözleri geliyor.
  3. artık ne yazık ki böyle bir firma kalmamıştır. isterseniz buradan devam edebiliriz.

    (bkz: türk telekom)

    tanım: devredilip, isim değiştiren telekom şirketi.
    chef
  4. ampulün çoktan eline geçen dandik firmalardan. ne yazık ki, turkcell'i de ele geçirdiler. umarım bunun seviyesine indirmezler.
  5. tüm operatörler gibi kişi başı hedefleme yapıyorlar. hesaplarıma göre her operatör her üyeden 30 tl almayı kafaya koymuş. eğer hasbel kader bu sınırın altında kaldıysanız sahtekarlık dönemi başlıyor. kah dakikalar çabuk bitiyor, kah tarife geç yenileniyor o.sırada internet kullanımı tl tüketiyor vs. akla hayale gelmeyecek dolandırıcılıklar başlıyor.

    bende şöyle oldu hattım 15 tl'lik yaz fırsatı 500 dakika 1000 sms 2 gb internet var tarifemde. nasılsa ay başı olunca dakike bitiveriyor. buna alternatif ise haftalık bal paketleri var 9 tl ye 100 dk. 100 sms, 100 mb internet seklinde. gecen ay bitince yaptım 100 dakika yuklenince ayı çıkardım. bu ay yine bitti, dedim yine bal yapayım, attım mesaji bal 100 5555'e. bekledim bekledim yüklenmedi. 20-30 dakika sonra olmadı galiba deyip tekrar mesaj attım, hop tuzaktayım. anında 2 kere yüklediler, aradım atmasaydın ikinciyi dediler. böylece 30 tl barajını aştım.
    abi
  6. dün itibariyle vodafone olan hattımı eskinin avea'sı yeninin türk telekom'u olan bu operatöre geçirmeye karar verdim. bu kararı almam aslında baya zorlu oldu özellikle çekim gücü kötü gibi söylemler çok yaygın olduğu için. ancak 19 tl 1000 dk, 1000 sms ve 3 gb internet verince karar verip geçtim. sanırım 1,5 tl vergiyle beraber toplamda 20,5 tl ödeyeceğim. tabi paket aşım ücreti gibi sebeplerle ek fatura çıkarmazlarsa.
    zepur