1. ben de ağabeyimde zonguldakspor'luyduk. babamız ise bizimle beraber maçlara gelip zonguldakspor'u desteklemesine rağmen aslında beşiktaş'lıydı.
    tabi o zamanı şöyle düşünmek gerekiyor. biz hem mahallenin takımında lisanslı sporcuyduk. hem gençlik spor müdürlüğünün kurslarında öğrenciydik.
    babamız işçilerinde desteklediği merkezspor kulübünün amatör küme maçlarına bizi götürür hem de çalıştığı atölyenin takımında asbaşkandı.
    yani futbol şimdiki gibi uzaktan izlediğimiz bir şey değildi.
    şampiyonluğa oynayan takımımız bir kaç sene sonra dağıldı.
    büyük savaş ve fuat galatasaray'a, muzaffer badalıoğlu samsunspor'a gitti.
    zor bela ligde kalmaya başladık, sonunda düştük hemen ardından üçüncü lige düştük hatta. bir seferinde az daha 1.lige geri dönüyorduk ama play off larda rahat kazanacağımız bir maçta cezalı oyuncu oynattılar.
    bu olayın kasıtlı yapıldığı bir yöneticinin takımı sattığı hep söylendi.
    biz de babamızın takımına, halkın takımına döndük.
    şimdi bilinmez ama kolej takımı denilen zamandı o.
    zaman geçti, futbol daha fazla endüstri haline geldi. kalbimizin takımı bu sene ikinci lige çıktı, eski adıyla 3.lig. yani şampiyon.
    seneye de ptt ligine çıkabilir belki.
    beşiktaş'ımız ise iyi bir futbolla üstelik stadsız şampiyon oldu.
    bizim için çifte şampiyonluk oldu böylece.
    ama bu sene şampiyon olması demirören döneminde batırılmaya çalışıldığını, en büyük taraftar grubumuzun iktidar tarafından yargılandığını, ortaya çıkan tapelerde kulüp başkanına küfürler edildiği gerçeğini değiştirmiyor.
    geçen sene daha önce batırılıp stadı elinden alınan takımın saraya ziyaretler yapıldıktan sonra şampiyon olduğunu, bu sene beşiktaş başkanının stad açılışından bir gün önceye diktatör ve adamlarını sahaya çıkarıp sonra da baya baya yağ çektiği gerçeğini değiştirmiyor.
    diğer büyük rakibimiz de şike sürecinde başaramadığı batma işini bu sene becermek üzere. bu arada o şikenin ortaya çıkarılması da stadın arsası yüzünden muhtemelen.
    yani adam gibi top oynayıp maç kazanmak mümkün değil gibi gözüküyor.
    velhasıl beşiktaş iyidir hoştur ama böyle bir iktidar varken profesyonel futbol bitmiştir.
  2. baba yadigarı ...
    hayatın anlamı....
    siyahı ve beyazı...
    renklerin aşığı...
    be-şik-taş.....
    zopak
  3. 93'ten falan beridir bu takimi tutuyorum guya ama bugunku kadrosunu sorsan bilmem. alpay'a hastaydim, kirmizi kart alisina ve ayip olmayacaksa karisina. pek guzel kadindi allah icin. alpay da guzel cocuktu ama o yuzden fazla da uzulmezdim. guzel bir ciftti.

    suleyman seba baskan vardi di mi bir de. kaleci mrmic, sonra fevzi. bir ara murat.

    recep, ali falan.

    iankov, letchkov, sifo mehmet, sergen, ertugrul, oktay, amokachi. piyuu. ne gunlermis be. cocuklugumu ozledim.
  4. 2015-2016 sezonunda an itibariyle şampiyonluğunu ilan etmiştir. sene başından beri hep söyledik: "şampiyon beşiktaş yazacağız!". gün, heryere yazma günüdür.


    şampiyon beşiktaş...
  5. bugün bize güzel şeyler yaşatmış takımdır.

    ne güzel mutluluklar bunlar. yemin ederim bu ülkenin böyle güzelliklere ihtiyacı var. bir galatasaraylı olarak yüzümde kocaman gülümsemeyle izliyorum.
  6. bu sene maçlarını keyifle izlediğim takım. avrupa'da ise işleri iyi takım
    gael
  7. yıl 1996 sanırım. 5 yaşıma gelmişim. evde çoraptan top yapıp oynama çağı tabi.gel seni galatasaraylı fenerbahçeli yapalım diyenlerle dolu etrafım. fakat ben okumayı söktüğüm için o zamanların kadrosunu sayarken bu çocuk beşiktaşlı doğmuş yahu derlerdi. heralde bir maç izledim o sırada cine5 te ibm sponsorlu kadroyu hafızaya kaydetmişim.

    1.mrmiç
    2.recep
    3.yankov
    4.rahim
    5.alpay
    6.ertuğrul
    7.oktay
    8.serdar
    9.mehmet
    10.sergen
    11.amokachi
  8. bir galatasaraylı olarak bu sezon şampiyon olmasını canı gönülden istediğim ve desteklediğim takım, sezonun ilk yarısına göre hücum ve konsantrasyon anlamında gerilemelerine rağmen yinede bu gece eskişehir maçını 3-1 alacaklarını düşünüyorum.
  9. her sene tüm rakipleri tarafından o sene şampiyon olması istenen kulübüm. küçük emrah mı lan bu? ah ulan yıldırım demirören, ne hale getirdin bizi be...
  10. stadını kendi yapan ilk türk kulübü.