1. iyi ki doğdun beşiktaşım. baba yadigarı, biricik aşkım.
  2. her maçında duvar pası nedir,nasıl verilir,nasıl alınır dersi veren takım.
  3. bir spor kulübü olmanın oldukça ötesine geçmiş, diğerlerinden ayrılan farklı ve muhalif bir taraftar grubuna sahip olan, semt orjinli olan ancak tüm ülke genelinde taraftar kitlesine sahip, "sevinmek için sevmedik" mottosu ile arabesk olsa da ilginç bir düstura sahip olan, taraflı tarafsız herkes tarafından kabul gören kahraman- baba hakkı süleyman seba vb.- figürleri diğer takımlara göre görece daha fazla olan spor kulübü.
  4. hangi takımlısın sorusuna cevabım. 5-6 futbolcusunu sayabilirim, basketbolda desteklemem ama bir sempatim var. babam koyu beşiktaşlıdır, belki bu yüzden bir aşinalık hissediyorum. şövalye ruhlu semt çocuklarına selam olsun!
  5. kasımpaşa son dakikalarda çok kaçırdı(!) yani öyle böyle değil. gönül isterdi ki beşiktaş kazansın ama olmadı

    not:gs
  6. aslında bu kupa fenerbahçenin kazanmasını isterdim onların haketahaha ne hakedicek tebrikler karakartal.

    not:4 yıldız
  7. şampiyonluk bu saatte babamı uyutmuyor! bir ara halay çektik ^:swh^
  8. sene sanki metin, ali, feyyaz,
    bakıyorum gözlerinle gencecik çocukların,
    sanki yer hep siyahtı da,
    gök bu sene bembeyaz!


    ^:takımım.^
  9. ben hep düşünür korkardım, bir gün olur da çocuğum beşiktaşlı olmaz diye. sonra... bir de beşiktaşlı olursa? benim gibi.
    bu sefer de tüm beşiktaşlılar gibi yalnız olmasından korkardım. bugün, şerefimizle oynayıp kazandığımız bu şampiyonluk, henüz doğmamış evladıma armağan olsun.

    doğduğunda, ona anlatacağım ilk masalın başlangıcı bugün olsun.

    ....bir varmış, bir yokmuş. iyiler sonunda hep kazanırmış...
  10. hayatımın büyük tutkusu, kâh ağlatan, kahır güldüren, gönüllerin sevgilisi, şampiyon kartalım. tereddütsüz her maç gözümden yaş gelir sevgiden. sadece bir futbol takımı olarak kalmaz içimde. çarşı grubuyla da ayrı bir sempati toplamış bu camiânın üyesi olmak gurur verici.