1. istabula kaçıp gitmişim, cepte 20 lira var... esenler otogarına indim, hayatımda gördüğüm en korkunç, en karmaşık, en pis yapıya sahip olan yer. şu zamana kadar en az bi 20 şehrin otogarını görmüşümdür bu derece korkutanını görmedim. ha bu arada izmir otogarı birazcık esenleri andırıyor.
  2. otobüs içeri girdiğinde ruhumun daraldığı kaotik yer. neden bir türlü düzenli, insani ve temiz bir otogar inşa edemiyoruz? sürekli önüne atlayan ve bilet satmaya çalışan insanlar da cabası. mecbur olmadıkça gitmediğim yer.
    bee
  3. gitmek istemediğiniz bir şehir için bile zorla bilet satmaya çalışan barzoların habitatı.
  4. beş sene önce duvarlarının birinde yazan yazıyı aklımdan çıkaramadığım otogar. "işeme"
  5. bu otogarda x firmadan biletinizi almışsınız valizlerinizi çeke çeke perona doğru gidiyorsunuz hoop birisi önünüze atlıyor 'neresi,abi ankara mı?' başta bunlara yok oraya gitmiyorum gibi cevaplar verip muhabbeti daha da uzatmak zorunda kalıyordum. çözüm olarak artık kulaklığım kulağımda olmadan otogarda gezmiyorum ne derlerse aldırış etmiyorum.
  6. pislik yuvasina donmus tarihi yapi
  7. insanda kaçıp gitme isteği uyandıran distopik yapı. üniversitelerin mimarlık fakültelerinde nasıl bina yapılmaz dersi olarak verilmesi gereklidir. adının geçtiği zaman "allah düşürmesin" denilmelidir.
  8. yağmurlu havalarda mayo ve şnorkelinizi unutmayın
  9. yerli mordor..
  10. istanbul'un hatta türkiye'nin yüz karası,rezaletin dibi.70 milyon insanın yaşadığı bir ülkenin,14 milyon insanın yaşadığı bir şehrinde hala böyle bir yerin kullanılıyor olması siyasetin ülke insanına hiç bir şey vermediğinin ve beceriksizliklerinin abidesi.