1. saatin aksesuar olarak kullanılmasından kaynaklanıyor sanırım. ito'nun raporuna baktım biraz önce cep telefonunun yaygınlaşması saat sektörünü etkilememiş. ilginç bir durum.
    abi
  2. açılın bu benim.

    şimdi bana hediye gelen bir-iki saat var. onlara bakmak bana her zaman güzel şeyler hatırlatıyor. ayrıca telefonda saate bakmak için en az bir tuşa basmam gerekiyor ve çok az dahi olsa biraz bekletiyor. onun yerine kinetik enerjiyle (kol gücüyle) çalışan saatimin şarj olduğunu düşünerek yaptığım bir kol hareketiyle saate bakmak daha eğlenceli geliyor.

    yukarıdaki cevaplar tatmin etmediyse; hiçbir aksesuarımız yok bari saat kolumuzda dursun da biraz daha şık gözükelim.
  3. telefonu engelleyemezsin tamam ama neden bedeninde bi sayaçla gezesin. eger estetik acidansa sorun yok
  4. saatsizken kendimi boş ya da bi şey unutmuş gibi hissediyorum. ayrıca erkeğin kullanabileceği birkaç aksesuardan biridir pek alternatifimiz yok çok da güzel durduğunu düşünüyorum
    wtf
  5. saatin sadece saat olmaması sebebiyledir.

    taktığınız saat, giydiğiniz kıyafetin kumaşı, giydiğiniz ayakkabı falan hep bir statü göstergesidir bazı ortamlarda.

    iphone 7'yi asgari ücretli de alabiliyor çünkü...
  6. açıkçası saatim yok ama saat kullanmayı daha doğru buluyorum. saat o sonuçta.
  7. kol saati erkeğin süsüdür.
  8. kol saati kullanmıyorum. çünkü zaten sakarım, bir de saat taksam dakikasına parçalanır. telefon en azından çantada bir nebze güvende.
  9. ben cep telefonumu cebime koyduğumdan ve çıkarmaya da üşendiğimden daha çok saate bakarım.. zaten 3-5 dakkada bir saatime bakıyorum sürekli elimde telefon gezdirmem gerekir. ha bir yandan da güzel bir aksesuar orası ayrı :)
  10. herkesin hayatına kimse karışamaz :))