1. şimdiki çocukların izlediği çizgi filmlerden bahsediyorsanız ben yokum ama yok derseniz ki;

    90'lı yılların çizgi filmleri oturur hepsini tekrar izleyebilirim ayırt etmeksizin.
  2. nerede o fox kids çizgi dizileri, nerede o uzun metraj çizgi filmleri. kaldık teknolojik pepe ve türevlerine. geçmişi özledim lan ben götürün beni çocukluğuna çizgi dizi film farketmez hepsine varım.
  3. ailemin çalışması sebebiyle ilkokulda kahvaltıları evde tek yapardım. çizgi film çok izlemez, sadece kahvaltı yaparken açardım.
    alışkanlık olmuş olacak ki halen de öyle, sünger bob açıyorum. on dakika da olsa kahvaltı bitene kadar izlettiriyor kendini
  4. izlediğim çizgi filmler hakkında saatlerce konuşabilmek için bir çok küçük arkadaş edinmiştim.
    şimdi de onlar için izliyorum.
  5. flapjack vardı çok severdim artık göremiyorum ama :'( şimdi de regular show ve adventure time favorim. ikisini izlemekten asla vazgeçmeyeceğim.
  6. kafa rahatlatmak, gülmek için gerekir bence
  7. evden kilometrelerce uzaktaysanız, gözünüzde tüten yeğenleymişçesine koca gün çizgi film izlerken bulabilirsiniz kendinizi. evde açık tek kanal trt çocuk oluverir, tüm yayın akışını ezberlersiniz.
    zizz
  8. yabancı çizgi filmler için konuşmak gerekirse, ilerleyen yaşlarda çizgi filmin yabancı dilini öğrendiyseniz eğer karakterlerin, eşyaların, şehir vb şeylerin tanımlarını anlayacağınızdan daha değişik bir tat ile izlenir. küçükken mik mik ses çıkarıp koşan kuş iken çizgi filmin dilini bildiğinizde o artık yol koşucu'dur. sürekli yollarda çakaldan kaçtığı için bu isim verilmiştir. bu mantıkla he-man'e de erkek adam ya da adam'ın dibi diyebiliriz.
    igor