1. radyoların içinde minicik insanların yaşadıklarını sanırdım.
  2. tanrı
  3. hindistan cevizinin hindistana özgü bir meyve olduğunu ve sadece orada yetiştiğini sanmak
  4. gerçekten yılanların bize su içerken dokunmayacağına inanırdım. eğer bir gün bir yılan tarafından köşeye sıkıştırılırsam su içerek kurtulabileceğimi düşünürdüm :d
  5. bütün iş yerlerini ruhsardaki ofis gibi hayal ederdim. aslında babamıj çalıştığı yere gitmişliğim de vardı birçok kez. mallık varmış galiba biraz.
  6. allahı önce yavrularını besleyen, 8 katlı bina kadar büyük, siyah bir kuş sanırdım. daha sonra da pokemondaki ash'in 8 katlı bina kadar büyük ve görünmez versiyonu olduğuna inanmışım. ama görünmez yani. göremiyorum ve kesinlikle 8 katlı bir bina...
  7. şirinler ve köyü gerçekten var zannederdim. uslu olmak yaramazlıktan iyi zannederdim. bilmezdim çocuklukta her şey mübah..demezdim yaşamama bak. demezdim uslu olmakla olsa "gargamel ne geziyo orada aklını siktiğim!"
    çocukluk işte, garip.
  8. suyu elektiriği gereksiz harcayınca bi perinin gelip bana bağıracağı, tanrıyı sakallı falan bulut gibi hayal etmek ve bazen de hilal şeklindeki aya oturup bizi izlediğini düşünmek. trafik canavarının gerçekten olduğunu ve bazen sıkıldıkça insan öldürdüğünü düşünmek. tuvalete 1 hafta boyunca gitmemek ve işin garibi bunda zorlanmamak. sadece bi kez hastaneye kaldırmışlardı bu yüzden lağman falan huzur içinde çözülmüştü olay sonunda ve ben de tutmaya devam etmiştim liseye kadar.
    wtf
  9. (bkz: din)
    let the linç begin.
    sbha
  10. ben abime inanırdım,bunun neresi garip derseniz anlatayım.
    dokuz yaş var aramızda ve abim liseyi sonrasında da üniversiteyi yatılı okuyor ankarada,yılın büyük bölümü görmüyoruz kendisini .sadece yaz tatili veya bayram dönemlerinde geliyor.bir kış günü soba yanıyor evde ve başlıyor anlatmaya "benim inandığım garip şeyleri"yani .
    sobanın içindeki hayatı anlatıyor,insanları anlatıyor,fatih sultan mehmet'le robot rasimin işbirliğini ,uzaya gidişlerini anlatıyor ,robot rasim kim bilmiyor musunuz ?
    uzaya giden ilk türk olur kendisi .sobanın içindeki güvercinleri ,mahalleleri anlatıyor ben dinliyor ,inanıyorum.sonra radyonun içindeki insanları anlattı da anlattı ben hep inandım .şimdi yine ne anlatsa inanırım ,garip olsun olmasın..