• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.03)
deadpool - tim miller
teşhisleri sonunda kanser çıkan wade wilson tüm umudunu weapon x programına bırakır. ancak katılması ile birlikte yeni bir kahraman ortaya çıkar. alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.


  1. Marvel sinema evreninden bir film

    fragman
  2. zeki, çevik ve küfürbaz kahramanın yer aldığı cinsellik ve bolca küfür içeren film. bu sebeplerden filmlerden itildiğim zamanlar olmuştur fakat bu film son zamanlarda izlediğim en eğlenceli filmlerdendi, net.
  3. eglenceli bir film izleme umidiyle giden arkadaslarin bolca cgi kasilmis, guldurmeyen gazman cakmasi bir super kahramanla karsilasacaklari film. filmin benim açımdan tek güzel yanı kuşkusuz morena baccarin oldu. kendisini en son 2009-2011 yılları arasında çekilen V adlı dizideki şu harika haliyle görmüştüm.
  4. bu zamana kadar yapılmış en iyi marvel süper kahraman filmi.
  5. zayıf kurgusuna, bir kaç devamlılık hatasına rağmen çoğu türk komedi filminden daha çok eğlenceli/eğlendiren bir film.

    ilk film olması nedeniyle karektar tanıtımı, olayların gelişiminde duygusal sahneler ile aksiyon sahneler arası geçişlerle sıkılmadan izlenebilir hale getirilmiş tim miller filmi.
  6. not: film bitince müziğinin bitmesini bekleyin,2 dakikalık bir sahne daha var, bazı cahil sinemalar ışıkları yaktığı için herkes salondan çıkıyor sonumu vardı diyorlar sonra.
  7. film bir yana özellikle bitiş jeneriği ile hayli eğlencelidir.

    "dünyayı kurtarıyoruz" düşüncesi bir yana oldukça eğlenceli bir yapım olmuş.
  8. açıkçası daha komik bir şeyler bekliyordum. filmi izleyecekseniz bir (komedi dışında) bir beklentiniz olmamalı. deadpool filmde hiçbir şeyi takmıyor. adam ölümün eşiğindeyken bile geyik yapma peşinde. bu filmden tek beklentiniz eğlence olmalı.
  9. süper kahramanların ortak özellikleriyle donatılmış,zeki, geveze ve küfürbaz kahramanımız deadpool un hikayesini anlatan eğlenceli bir film
  10. izlemeden önce beklentim yüksek değildi ama yine de beklentilerimi karşılamadı, fantastik bir film ama konuya çok mizahi yaklaşmışlar, türk seyircisinin hoşlanacağını zannetmiyorum