1. kendisini (bkz: https://youtu.be/VoIK-Qw9Jec) cover'ıyla tanıdığım sesi güzel insan.diğer parçalarını pek dinlemedim gerçi ama sesi gayet güzel,tarzı kendine özgü.

    değerini bilmek gerek böyle insanların,yolu açık olsun.
  2. normal konuşması çok hızlıyken şarkıları nasıl yavaş söyleyebiliyor diye düşünmeden edemiyor insan.
  3. tesadüfen denk geldiğim mükemmel sesli kız. öyle bir sesi var ki günlerce sıkılmadan dinletir kendisini. umarım kısa sürede hak ettiği değeri görür. günah benim, gece gölgenin rahatına bak, saçma sapan gibi müzikler milyonlarca dinlenirken bu kızın bu kadar az tanınması üzmüştür.
    wtf
  4. onunda apacik bir yol var.duruslu ve omurgali bir sekilde devam eder umarim.bu turk rock piyasasinin klasigidir guzel baslayip onurrr la bitirmek.nice cilekesler zakkumlar sakinler sicti gitti.bu durusu gostermek icin de belli bir kultur ve bilgi birikimi gerekir.yasi cok kucukken giristigi bu isle beynini beslemeyi unutursa hande yener olur cikar.ha yok kendini de beslerse bizim yeni kaptanimiz olsun.
  5. şu an onu dinlerken başlığı görmem biraz şey oldu. şey..

    çok tatlı sesi var, ayrıca kts ile sohbetine falan bakarsak tam hanım hanımcık birisi. severek dinliyoruz.

    şunu dinliyorum bu arada: gelir miyim - deniz tekin
  6. En son twitter üzerinden dağ 2 adlı filmimizi çeken ve yöneten Alper abimizden sağlam ayar yiyen şarkıcı. Başlıkta adını görünce aklıma geldi. Kim olursan ol umrumda değil ama anonim bir türküyü sahiplenmek, telif haklarının kendinde olmasını sanmak bir sanatçının işi değildir.

    ayar bir

    ayar iki