1. (bkz: #176693) ve (bkz: #176681) yorumlarını görünce mavi ekran verdiğim hede. neyin kafası bu? o kadar güzel entryler varken yapmayın bu gruplaşmayı. lütfen bu entrylerin neden en beğenilenlerinde olduğunu biri bana açıklasın. mesaj kutumu kızıllandırsın.
  2. (bkz: deby)

    dün 125 yorum yapıldığını varsayalım. 25'i deby'e girecek. 5'te 1. insanların pek yorum oyladığını da sanmıyorum. 2 "+" oyla deby'e giriyorsun +4-5 ile ilk üçtesin. bu kadar iş güç arasında ufkunuzu açıyorum burada. böyle yapmayın ya üzülüyorum. üzülünce de acıkıyorum. neyse ıspanaklı gözleme gömüyüm bi tane. yanında da yayık ayran alalalaaah.
    yoruma el atın bizim ekip, deby'de üst sıralardan yer tutalım kendimize.(*:swh)
  3. güzel yazıların, şiirlerin giremediği youreads deby'si.
    (bkz: #176681) ile (bkz: #176693) benzeri yorumların gereksizliği kadar yazıya değil yazara oy verimesinden dolayı işlevini yitirdiğini düşündüğüm bölüm. deby ve istatistikler sözlüklerin vitrinidir. artık içimden bir şey yazmak gelmiyor, sözlüğe girmekte. son entryimi yazıyorum. daha bu sözlüğe entry girmeyeceğim zira seviye düştü.
  4. sözlükte takip etmediğim kısım. görüyorum ki bazı arkadaşlar sürekli bir inceleme halinde. şimdi başlığını görünce ve benim girdim örnek gösterilince hak verirsiniz ki bana cevap hakkı doğdu :)
    ben nasıl istediğimi yazıyorsam insanlar da istediği yazara istediği oyu verebilir. size ne? size mi soracaklar oy verirken? birden fazla hesapla,...vs. yazdığım tüm roman yorumları seri eksilendi mesela. bunlar görülmez tabii. insanları sen şuna, buna nasıl oy verirsin diye azarlamak da yersiz ve kimsenin haddine düşen bir şey değil. oturup hangi yorumlar en beğenilenlere girmiş diye bakıp millete sataşmak kusura bakmayın ama sizin iyi niyetli bir insan olmadığınızı gösterir. her şeyi bu kadar ciddiye almayın. bırakın insanlar saygı çerçevesinde nasıl mutluysa öyle davransın.

    edit: sadece yazar başlıklarına yazanlar gelmiş buradan laf söylüyor. trollük bunu gerektirir tabii. hazmedemeyenler var hala. nasıl bu durum savunulurmuş :) bu kadar takmayın ya. ne kadar çok önemsiyorsunuz insanlar tarafından beğenilmeyi. ben bakmıyorum bile o listeye. çekemediniz arkadaş. şu arkadaşlar da girsin de deby kısmına huzura ersinler. çok ciddiyim gerçek hayata dönün :)

    büdüt: eksileyin eksileyin :) bu arada cidden şu birden fazla hesabı olanların hesapları kapatılsın. temelli ama. lale olup süreli değil. herkes on tane hesap alsın ve istediği gibi yazsın o zaman. ne güzel iş.
  5. neden eleştirildiğini anlayamadığım durum.

    arkadaş tatlı tarifi vermiş, zahmetinden bahsetmiş. yani bilgi vermiş. he seni alakadar etmiyor olabilir fakat belli ki ilgilenenler varmış da beğenilmiş. diğer yorumda da yine bilgi var, bir de hüzün. belli ki yazar kardeş pek seviyordu bu kurabiyeyi, en kolay ve hesaplı şekilde de bim'den buluyordu. artık bulunmadığını paylaşmış, belki aynı hissi yaşayan yazarlar o yorumu beğendi.

    kaldı ki herkes senin beğendiğin şiiri, şakıyı beğenmek zorunda mı? zevk meselesi değil mi bu? sen nasıl yemekle, tatlıyla ilgilenmiyorsan, saldırdığın kişi de burada paylaşılan şiirleri sevmiyordur. hangi hakla kaliteden vs. bahsedebiliyorsunuz anlamıyorum. zaten kaç kişi oy kullanıyor onu da bilmiyoruz ki ortaya gruplaşma gibi iddialar atıyorsunuz.

    "yemek tarifi yazmanın manası ne, burası yemek sitesi mi?" diyorsan sözlüğü toptan kapatmak lazım. malum buradan başka binlerce kaynak varken neden aynı şeyleri tekrar tekrar yazalım ki buraya? bahsettiğiniz ve beğenilenlere girmedi diye ağıt yaktığınız şiirler, ilk defa mı paylaşılıyor?

    nedir bu hazımsızlık anlamadım gerçekten. bırakın yazsın insanlar. çok rahatsız olduysan eksi ver geç.
  6. çok biliyorsanız siz yazın mk.
    ne dert ettiniz lan.
    işiniz gücünüz eleştiri ama icraat yok.
    ulan kaç yaşında insanlarsınız hala "omo bonom yozdokloromu oylomuyorlor." diye ağlıyorsunuz.
    madem bu kadar önemli sözlüğün misyonu birbirinize oy verin de debeye sokun.
    ayrıca sanane lan istersem gider fuck buddy aranıyor başlığındaki entryleri seri artılarım.
    bsg dedirten tespit.
  7. kitap yorumlarımı seri eksilediniz diyenlerin en çok girebildiği mecra. hayır hiç de utanmıyor kitap yorumu girdim derken. iki tane kelimeyi yan yana getir, oldu sana kitap yorumu. ne ala memleket. dur şu öteye kum dökeyim de orada oyna sen.
    antiteze bak. benim eleştirim yersiz ama beni eleştirmek olağan. ya hu sen kendi düşünceni bile oluşturamamışsın daha. istediğime yazıp çizerim senin bunu eleştirmen ne haddine. demezler mi adama. senin mantığınla ya da mantıksızlığınla.

    açıkçası bir sitede en beğenilen yorumların bunlar olması çok acı iken, bunu nasıl beğenebildiniz? hakikaten utanç verici diye eleştirmek ve bu eleştirinin belli bir kesimce anlaşılmaması ve daha da komiği savunulması ayrı komik bir durum.

    evet youreads bir numara, çok kültürlü.
  8. sözlükte bir önceki günün en beğenilen yorumlarının gösterildiği bölüm.
    ciddi ciddi sürekli takip edip listeye giremeyince hırsından insanlara sataşanlar var. ne diyeyim bilemiyorum ama umarım bu kadar meraklı olanlar da istedikleri gibi bol bol bu listeye girer :) basit bir liste için kalp kırmaya değer mi? zaten çoğu da çoklu hesap olsa kaç kişiyiz ki şurada? hee ben kim ne der sallamıyorum birkaç değer verdiğim insan haricinde o ayrı ama diğer yorumu örnek gösterilen ya da künefeden bahsediyor diye eleştirilenler alınabilir bu yemek yorumlarına takanlara. ergen gibi davrananlardan değil de olgun insan gibi davrananlardan olmanız dileğiyle.

    edit: ergenlikten vazgeçemiyor bazıları sanırım. 90 küsür en beğenileni 80'e düşürmüşler. ben kimleri muhatap almışım böyle. kendime kızdım şu an. işsizler ya :d eksileyin eksileyin. heyecanlı oluyor :) 70'e düşmüş :d

    büdüt: helal olsun 60'a düşmüş :) devam devam :d
  9. yaşanılan aksaklıklarla erişim sorunu yaşadığımız sitede dünün en beğenilen yorumlarında görüldüğü üzere tek yorum (bkz: #204866) ile boş kalmamıştır. abi ne ara siteye eriştiniz de oyladınız?

    tanım: azimli youserları durduramıyoruz efenim oylamalar sonucu her gün var olan listedir.