1. herkese merhaba,

    geçtiğimiz aylarda youreads ailesine röportaj veren arzu çevikalp'in bizlere yeni bir mesajı var, sinemagazete.net için yazacak yeni yazarlar arıyorlar. şartlar, koşullar, iletişim bilgisi vs. hepsi aşağıda.

    "sinegazete.net yazarlığı, yazarın serbest politikasına dayanır. ve sadece gönüllü yazmak isteyenlere kapısını aralar.
    sinegazete.net kendi ekibiyle yola devam ederken; arada sırada yazıp çizmek isteyenlerin de imdadına yetişmekte gecikmeyip, onlara konuk statüsünde yer açar.
    sinegazete.net yayın politikasının her saniye görevini layığıyla yerine getirdiğini unutmayın. çünkü yazılar yayınlanmadan önce kontrol edilir. hiçbir yazı editlenmeden yayına sokulmaz. üslubu siteye uygun olmayan yazar kesinlikle siteye yazamaz. tüm yazarların üslubunun beş aşağı beş yukarı birbirine yakın olması gerekmektedir. edebi yaklaşımlar, düzgün bir türkçe ve imla kuralları yerli yerinde olmadan yazarın yazdığı hiçbir yazı yayınlanmaz.
    sinegazete.net genellikle başka yerde yayınlanan yazıları tercih etmez. yazarlar yazılarını sadece kişisel bloglarında (link vermek kaydıyla) yayınlayabilirler. sinemasal’da yayınlanan yazılar yayın kadrosundan habersiz başka sitede yayınlanıyorsa, o yazı yayından kaldırılır. yayınlanan yazıların her hakkı yazarına aittir. sinemasal yolculuk doğacak hiçbir zarardan mesul değildir
    sinegazete.net sitesinde yayınlanacak yazıyı sitenin içeriğine uygun görmediyse, yazarı uyarır ve içeriğe uygun bir yazı hazırlamasını ister.
    aranan nitelikler
    vizyon filmleri ve diğer filmlerle haşır neşir olmak ve güncel haberleri okumak,
    özel dosyalar hazırlayıp çeviri yapmak,
    festivallerde ve galalarda yer almak

    irtibat için: [email protected]"