1. fiyatlarının neden bu kadar fazla oldugunu merak ettiğim yeni nesil kitap.

    kağıt parası yok, basım parası yok, dağıtım parası yok ama kitapla arasındaki fiyat farkı 1-2 tl sonra neden kimse kitap satın almıyor.
  2. aslında bu bölüme e- kitapları nereden nasıl edinebilir insanlar, bunu yazarsanız çok faydalı olur. bunu adım adım kolayca anlatmalısınız, lütfen! belli bir yaşta olup bilgisayarla alakası az ama okumayı seven insanlara katkınız olsun.
    onlar için ücretsiz edinebileceklerdi e - kitap siteleri vs de yazabilirsiniz.
    ben bu konuda bilgi sahibi değilim yazamıyorum. üstelik kitapları hala kitaplardan okuyan altını çizen eski kafalı biriyim.
    keşke teknoloji sevenler özellikle gençler bir çok kitabı cepten vs okusalar...
  3. hiçbir zaman köşesini katlayamadığım kitabı okuyamamışımdır. torunlarım beni anlamayacak ve gelecekte ve o kadar geniş yer kaplayan ve ağaç kesilmesine sebep olan o kitapları nasıl severler nasıl ?? diye beyin fırtınası yapacaklar. söz uçar, elektronik bozulur, yazı kalır. buda böyle biline. okuyabilen için harika bir fırsat.
  4. e-kitap okuyucu almamla en çok annemi mutlu eden teknoloji(temizlik açısından). benim gibi allerjik bünyeleri de tozdan kurtarıyor.
  5. almaya değer görmediğim ama bir yandan da okumak istediğm ya da ingilizce okumak istediğim ama bulamadığım kitaplar için bulduğum yöntem, telefondan okuduğum için gözlerimi ağrıtıyor, kullandığınız programı paylaşırsanız mutlu olurum, ebook reader almaya hiç niyetim yok.
  6. gutenberg projesinde binlerce kitap var. okuyabilirsiniz.
  7. son derece faydalı buluyor olsam da şahsım adına asla basılı kitapların yerini tutmayacak olan şey.
  8. kitabın içine değil de dışına değer verenlere mantıksız gelen teknolojidir. söz uçar, elektronik bozulur, yazı kalır sözü de bundan yıllar yıllar önce muhtemelen anadolu topraklarında söz uçar, matbaa bozulur, yazı kalır şeklinde dillendiriliyordu diye de düşünmeden edemedim. tabii e book demişken e-book reader olayına da değinmeden olmaz. lcd ekranlara fazla bakmak zorunda kalmaktan ötürü gözü hassaslaşmış benim gibi çoğu kişi için kıymeti pek fazladır. zira, tabletten okumayı denediğinizde beş altı sayfa okumanın akabinde gözlerinizden yaşlar süzülmeye, gözleriniz yanmaya başlar. daha fazla okuyamaz hale gelirsiniz. e-ink teknolojisi de sağolsun tam bu anda gelişir ve imdadınıza yetişir.
  9. e-kitap olayına her ne kadar temkinli yaklaşsam da sonunda tecrübe ettiğim güzel şey. e-kitap okuyucu da varsa pek bi okuyası geliyor insanın. zaten bunu tablette telefonda yani lcd ekranlarda okumayın yazık gözlere.