1. doğru düzgün bir kitapçı bulunmayan kocaelide ikamet etmekte olan ben için e-kitap ve kindle büyük buluşlar gerçekten de. haftada üç kitap okuyorum meritokrasi sağolsun.
  2. maddeci olmadığım ve yeniliklere açık olduğum için e kitap cağın getirdiği en güzel fırsatlardan birisi bana göre, diğeri de internetten eğitim.
    internet üzerinden binlerce kitaba ulasabiliyorsunuz. eğer yabancı diliniz de varsa bu rakam milyonlara ulaşıyor. böyle bir bilgi ağına ulaşmaksa sadece gönüllüğü esas alıyor, iste bu çok güzel.
  3. çabuk alışılan, düzenli kitap okuyana kolaylık sağlayan teknolojik gelişmedir.
    lemur
  4. baskı kitaptan kesinlikle daha iyi olandır. gelecekte ebook okuyucular hüküm sürecektir ve baskı kitapların bitmesi gerekir. her şekilde üstündür, kitap mı çıktı aç marketten indir 2 saniye içinde okumaya başla. totonu bile kaldırmanı gerektirmiyor. müthiş kolaylık.
  5. bi türlü ısınamadığım teknoloji.kitap dediğin kağıt kokacak,o kokuyu içine çekeceksin,cümlelerin altını çizeceksin,köşesini katlayacaksın-ben hiç sevmesem de-,bu ritüeller olmadan okuduğun kitap kitap değildir benim için.
  6. korsandır.