1. seveni fanatiği olan, sevmeyenin "adam iyi bir girişimci ama dahi falan değil" diyerek sevmediği ünlü fütürist girişimci. uzaktan, temkinli temkinli takip ediyorum. geleceğin yönetici aday adayları arasında, ömrü yeterse o günleri görmeye.
  2. şimdi de elektrikli tır "semi truck" ve 1.6 saniyede 100 km hıza ulaşan elektrikli spor arabayı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. vallahi durdurulamıyor adam gündeme bir nefes aldır sonra tekrar gündeme çık yok sürekli gündemde bakalım bundan sonra nelerle karşımıza çıkmaya devam edecek.
  3. sahibi olduğu tesla motors şirketi kurulduğu günden bugüne yapılan 1,1 milyar dolarlık yatırıma rağmen günümüze kadar hiç kâr elde edememiştir.
  4. günümüz einstein i veya tesla sı olmaya en yakın aday

    elon musk gibi dünyaya ve geleceğe umut veren biriyle aynı dönemde yaşamak insanı heyecanlandırıyor
  5. cf
  6. güney afrika asıllı abd'li milyarder iş adamı. şu anda bulunduğu noktaya tırnaklarıyla kazıya kazıya ulaşmıştır. paypal ile başladığı girişimcilik hayatında tesla motors, spacex gibi haberlerde görüp "vay anasını bee bunu da mı yapmışlar!!!" dedirten bir çok işe imza atmıştır.
  7. elon musk’ın türkiye’ye gelip anıtkabir’i ziyaret edip iki fotoğraf paylaşıp atatürk’ü öven cümleler kurduğunu gördüğünde yaşadığın hazzın madonna’nın “what about my tesla” deyişini gördüğünde sönmesi...hayaller ve hayatların başka bir tezahürü.
  8. bilimle ilgilenen zengin bir işadamından fazlası değildir. öyle bir anlatılıyor ki sanki dünyayı kurtaracak. steve jobs kadar dünyayı değiştirdiği görülmemiştir. steve jobs olumlu veya olumsuz demiyorum sadece örnek.