1. sevilesi bir şubesiz bankacılık oluşumu. eft/havale ücreti almaması ve ilk zamanlarındaki %50 kampanyası göz doldurmuşken en son gelen ayın enparalısı kampanyası, sempatikliğini zedeleyen ilk hareket olmuştur gelen tepkiler itibarıyla. gerçi %50 kampanyasını uzatıp bir de kredi kartı çıkartırlarsa düzelmeyecek şey değil tabii.^:swh^
  2. eğlence harcamalarına yaptığı kampanyayı uzatıp uzatmamasına göre bir adet hesap açmayı düşündüğüm sanal bankacılık.
  3. müşteri memnuniyetini üst düzeye çeken banka. darısı diğer bankaların başına.
  4. uzun zamandır hakkında çok olumlu yorumlar duyduğum bankacılık hizmeti. bir süredir hesap açmayı düşünüyorum ama ilk kez enparalı olanlar için sağlam bir kampanya bekliyorum.
  5. müşteri memnuniyetinde çığır açmış olan bankadır. diğer bankaların kesinlikle örnek alması gerekmektedir. ayın enparalısı kampanyası sayesinde %20 indirimli ucak bileti almak mümkündür.
  6. dikkat gereksiz övme içerir!
    hatay'dan alışveriş yaptığım bir işletmenin iş bankası hesabına para yatırmak için iş bank atm sine gittim işlemi gerçekleştirmek üzereyken 7₺ işlem ücreti keseceğini gördüm ve işlemi iptal ettim. iş bankası hesabına iş bankasından para yatırıyorsun para kesiyor ilginç küfürler dizisi.hemen finans bank atm ye geçtim parayı enpara hesabıma attım. sonra göztepe de bir kafeye oturup enpara cep şubesinden işlemimi ücretsiz gerçekleştirdim. adamsın enpara
  7. bu adamlar yüzünden ablamla görüşmez oldum. şöyle ki: ablamla aynı şehirde üniversite okuyoruz. ailemiz de sık sık para gönderiyodu bize ancak diğer bankalar para transferi için işlem ücreti kestikleri için birimize gönderiyodu biz de buluşup parayı paylaşıyoduk. (bkz: fakirlik) . sonra ben bu enpara'yı keşfedince ikimiz de birer kart çıkardık. sonuç: 20 gündür ablamı görmüyorum. artık sadece arada bir buluşup yemek falan yiyiyoruz o kadar. :)

    bu arada kurban olayım şu steam kampanyasını uzatın ya :/
  8. finansbank bünyesinde bulunmasından dolayı ilk başta negatif bir algı yaratan ilişkilendikçe bu algıyı değiştiren sanal bankacılık sistemi. çeşitli kampanyalarla müşteri sayısında ciddi artış saglayabilir.
    fuzz
  9. hele bir de kredi kartı özelliği gelsin enpara dışında hiç bir şey kullanmaya gerek kalmayacak. ayrıca ayın enparalısı olayı da adamların tarafından gayet mantıklı bir hareket. kartlarını aktif kullanmayan insanları ayıklamak istemelerini anlayabiliyoruz. fakat hesabında yüklü miktarda paralarla işlem yapan ama aylık 5 işlemi tamamlamayan insanların mağduriyeti için de bir çözüm bulmaları gerekiyor gibi görünüyor. kullanmaya başladığımdan beri hiç bir şikayetimin olmadığı şubesiz dijital bankadır kendileri
  10. çoğunuzun bildiği ve yararlandığı müzik ve eğlenceye %50 indirimi bu ay sonunda bitiyor.

    biten kampanyanın devamı niteliğinde yenisini başlatmışlar. lakin bu kampanya % 50 yerine % 20 indirim yapıyor. ve aylık en fazla 10 tl iade ediyor. son zamanlarda enpara.com da kayda değer bir kampanya olmaması hesap sahiplerini diğer alternatiflerine yöneltiyor.

    bu kampanyanın beni en güldüren yanı ise "Bu arada siz sormadan biz söyleyelim. Geçen sene ve ondan önceki senelerde kampanyamıza dahil olan “S”evdiğiniz diğer popüler müzik platformu da yine kampanyamız kapsamındadır" cümlesi olmuştur.

    bazılarınız duymuş olabilir. spotify enpara.com üzerinde kendi isminin kullanılmasını istememişti. bu yüzden kampanayaya dahil ama ismini söyleyemiyorlar. bizlere gizli bir mesaj veriyorlar. mesajı aldık dostum.^::))^