1. önümüzdeki yıl küçük(!) bir değişikliğe uğrayacak olan avrupanın en prestijli basketbol turnuvası.

    artık hızlı hücumu durduran, topla tamamen alakasız faullere sportmenlik dışı faul çalınacak (2 serbest atış + kenardan başlama). devrim niteliğinde bir karar fakat beni asıl korkutan hakemlerin bu tarz durumları çok farklı yerlere çekebilme ihtimali. maçın gidişatına dahi etki edebilirler.

    sanırım sırada yugoslav faulü var..
  2. 2016-2017 sezonu itibariyle statü değiştirip grup yerine 16 takımlı lig üzerinden başlayacak organizasyon. türkiye dört takımla katılarak en çok takım gönderen ülke konumunda, geçen sene final oynamış fenerbahçe takımı koruyup üzerine italya'nın en değerli oyuncusunu bünyesine katarak turnuvanın en büyük favorilerden olduğunu gösterecek. turnuvanın sponsoru türk hava yolları.

    buraya kadar her şey ne kadar güzel ancak konya'daki türkiye ukrayna futbol maçı kadar ilgi görmeyecek zira digitürk'e mahkum eden organizasyon. bu yıla kadar haftada bir maçı canlı yayınlayan ntvspor'un bu haftaki yayın akışında maçlar gözükmüyor. bir çözüm var elbet bilyoner.com hesabı açarak maçları tablet yada bilgisayardan yasal izlemek mümkün onda da spikersiz yavan bir iz bırakıyor.
  3. acikcaşı futbolkadar ilgi gormemesi benim çok hoşuma gidiyor, neden bir kere basketbol bilgisi için cidden belli bir zeka seviyesi gerekiyor bu da hemen hemen bir çok kişinin takip etmemesinin ve abuk subuk yorumların yapılmadığı bir spor olarak kalması şahsım adına çok memnunum.

    eutoleague ise format değişikliği ile bence süpriz yapabilen takımların onu iyicene kısıtlanmış gibi geliyor(gerçi senelerdir aynı takımlar oynuyor f4 u geçen sene hariç) umarım zevkli bir sezon olur en.azından 4 takımla mücadele edicek olmamız ve avrupa nin her takımını izleme şansına sahip olmak basketbolseverleri mutlu edebilir.

    bugünkü gs-cska maçında olacağım umarım zevkli bir maç olur ve kazaniriz diyelim.
  4. basketbol izlemek için zeki falan olmaya gerek yok. zihinsel özürlü değilsiniz zaten kurallar belli. enes kanter gibi beyinsiz yapıyor bu sporu. düşük zekalı insanların bile rahatça izleyip keyif alabileceği bir organizasyon.

    bu sene daçka'dan bir çeyrek final gelirse benim için sürpriz olmaz.
  5. karton kağıda tükenmez kalemimle "basketbol maçları trt'den izlenir" pankartı yazacak kadar sevindirmiş haber. ersin düzen'in twitine ne kadar güvenilir o kısımda "bir acaba" açık kapısı bırakıyorum.
  6. kupa istanbula geldi. umarım istanbuldan çıkmaz.