1. bir cok kisi tarafindan aski oldurdugu soylenen kurumdur
  2. kendimi hiç mi hiç hazır hissetmediğim kurum.
    birbirini seven,birlikte zaman geçirmekten hoşlanan iki insan yapıyorsa güzel olabilir.yok, sizden çok aileleriniz evleniyorsa sıkıntı..
  3. bir arkadaşıma "neden evlenmiyorsun" gibi salakça bir soru sormuştum da cevap ibretlikti
    -akrabaları kastederek-
    "bir bardak süt için bir inek beslenir mi oğlum"
    daha da kimseye sormadım.
  4. kesilmemiş bir karpuza benzer. ne çıkacağını asla bilemezsin.
  5. boşanmak için en geçerli sebep.
    sorumluluk.
    fedakarlık.
    stres.
  6. zor, her iki taraf için de zor. modern zamanlarda ömürlük bir aşka sahip olmak? ben görmedim, duymadım. anlaşabildiğin, asgari müştereklerde buluşabildiğin, beraber çocuk büyütmek isteyeceğin biriyle uzun süreli bi beraberliğe adım atmak, fazlası değil. evlenmeden önce altı ay birlikte yaşama zorunluluğu olsa pek çok insan baştan cayardı sanırım.
  7. gün geçtikçe diziler yoluyla bitirilen saadet kaynağı. toplumun yapıtaşı dnası ailedir. toplumu değiştirmek isteyen aileyi şekillendirmelidir. şu anda yozlaşan tolumu görmek isteyen ailenin yozlaşmasına bozulmasına baksın gelecek nesiller tehlikede. aile evlilikle kurulur. evlilikte insanlar birbirine saygı sevgi çerçevesinde hareket etmelidir. evlilikleri düzeltirsek aile düzelir aile düzelirse toplum düzelir.
  8. içinde olmayi istemedigim olusum. neden dersek saçma bir kere. sorumluluklari falan varmış öyle diyorlar. sonra kisitlamalar falan. gerek yok öyle şeylere.
  9. karşılıklı saygı ve sevgi ile bir ömür sürebilir.
    jedi7
  10. kontrol edebildiğin sorumluluklarının getirilerini kontrol edememeye sebep olan, 9 aydır mensubu olduğum kurum.