1. ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. huzur içinde yatsın.
  2. ruhu şâd olsun, mekanı cennet...
  3. allah abimizin geride bıraktığı yakınlarına ve buradaki küçük, güzel ailemize sabır versin. bu acı üzerimizde birikmeden hareket etmeliyiz..
  4. kendisiyle hiç diyalogum olmadı arada yazdıklarını goruyorsun yani nasıl desem iyi veya kötü bir şey düşündüğüm bir yazar değildi.

    bugün kendisi hakkında çok fazla yorum girildigini gorunce baktım, ölmüş. gitmiş gencecik adam. ne bileyim dediğim gibi tanımam kendisini belki tanisam sevmezdim de ama ölüm haberini alınca mahalleden bir komşu ölmuş gibi hissettim. hani çok tanimazsin, belki yolda rastlarsin belki camdan bakarken elinde market posetleriyle evine gittiğini gordugun bir komşu vardır ya işte öyle bir komşuymus benim için. ani ölümü şoka soktu. üzüldüm. yok pahasına ölmesine içerledim.

    yazık. allah geride biraktiklarina sabır versin.
  5. uzun zamandır girmediğim bu platforma, son olayların verdiği uykusuzluk sebebiyle, vakit geçirmek için bir göz atayım dedim. demez olaydım. iyice canım sıkıldı. anlaşıldı bu gece uyku yok bana.

    allah rahmet eylesin. başımız sağolsun.
  6. tanımazdım, hatta nickaltı sataşma üslubundan dolayı engellemiştim de, bu yüzden yorum yapamayacağım kişisel olarak hakkında ama mutlaka sevdiklerince, yakınlarınca değer verilesi yanları vardır.

    10 aralık 2016 dolmabahçe patlamasını haber aldığımda orada olma ihtimali yüksek gelen bir tanıdığıma saati umursamadan yazdım ve yanıt gelmesini beklediğim o birkaç dkda tekrar yaşadım sevdiklerini kaybetme korkusunu. o korku yetmez tabii fakat muzeyyen bu derin bir tutkunun yakınlarının olaydan sonra ve devamında hissettiğini, haberleri gördükçe artan canlarının acısını tahayyül etmeye. allah, sevenlerine sabır versin. allah rahmet eylesin.
  7. bugün bakabilmiştim ancak patlamayla ilgili videolara haberlere yazılanlara kısacası medyaya. çok ağır geldi biraz kafamı dağıtmak için girdim sözlüğe. şimdi çok çok daha ağır üzücü korkunç her şey.
    umarım buna sebep olanlar için bir cehennem, sizler için bir cennet, kalanlar içinse bu acıya dayanmanın bir yolu vardır...
  8. allah rahmet eylesin ... gerçekten çok üzüldüm .
    belit
  9. başta nick altı savaş var yine zannettim, önemseyip bakmadım. lale felan diyince siteden atıldı sandım. çok üzücü bir olay, allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

    benim de ufak tefek atışmam olmuştu, ama 3 günlük dünya. kin tutmaya değmiyor. huzur içinde yatsın..
  10. patlamadan sonra haber almaya uğraşırken yayın yasağını görünce okumayı, izlemeyi bırakmıştım.
    onlar istediği kadar haberleri engellesinler, ölümleri engelliyemiyorlar diye.
    şimdi sözlüğe girince gördüm bu haberi. tanımasam da çok üzüldüm tıpkı diğerlerine üzüldüğüm gibi. kim olursa olsun, hiç kimse böyle bir ölümü haketmez. biz bu kadar üzgünken aileleri, tanıyanları düşünemiyorum bile. geride kalanlara sabır dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor.