1. hiç muhabbetimiz olmadı hiç konuşmadık, hiç tanımadım ama girdileri okudukça dersin ortasında ağlamama engel olamadım.ne denebilirki daha ne kadar tanımadığım insanlara ağlayabilirim bilmiyorum keşke öğrenmeseydim bu acı haberi fakat bu derin bi acı sanki başkasına anlatsam beni anlamayacak bi acı..
    işıklar içinde uyu güzel insan.
  2. kusura bakmayın dostlar, iki gündür kafamı meşgul etti, ağır işsiz buna mı kafa yordun denilebilir, hayır işsiz değilim işim gücüm var çok şükür. ancak iki gündür kafamı yoracak kadar da mühim bir konu. gruplaşmalar trollemeler zerre umrumda değil, ama bu konu mühim. bu kanıya nasıl vardığımı tane tane anlatma heveslisi de olmayacağım, ölmüş birisinin arkasından konuşma da demesin, bir terör saldırısı neticesinde bir insanın parçası bulunamayacak kadar ölmüş olması insani değerler taşıyan herkesi üzer. ben de pazar akşamı hepimiz gibi üzüldüğüm ile kaldım. devam..
    hayatım boyunca bulaşmadığım sözlük sanırım kalmadı, en temizi burası gözüküyordu. satranç ligi olsun, künefe'si olsun, sade, temiz geliyordu bana. kitap, film bir şekilde gün içinde takılıyordum. gelelim önemli noktaya; insanların kutsalları vardır ve bunlar üzerinden nemalanmak, küçük kurnazlıklar ile sizin küçük dünyanız renklenir ancak. heleki toplumun canının yandığı bir noktada ya hesap zaten lale oldu gelin trolleyelim şunları diyorsanız size söyleyecek tek lafım şu olabilir, bir yaradan varsa taksiratınızı affetsin, ne pis insanlarmışsınız siz. ve en önemlisi de şunu diyebilirim youreads hatıra ormanı açık ve net bir şekilde şahsımda töhmet altında kalmıştır. net bir şekilde lanetlendiniz yolunuz açık olsun, bu noktadan sonra rahmetli olan kişi gerçekten rahmetliyse entrymi geri çekerek kendim de lanetlendim. yolunuz açık olsun.
  3. dobra dobra konuştuğu, içinde gelenleri söylediği için güme gitmiş youser. istiyorlar ki tüm yazarlar tek tip olsun bizim dediklerimiz harici bir şey konuşmasın. kimseyle tartışmaya girmesin. insanlar tartışacak ki doğruyu bulsun. hemen kafadan infaz yapmak hoş değil.
  4. bu gerçekten çok üzücü...

    ne denebilir bilmiyorum. hiç tanışma şansımız olmamış olsa da, çok yakın bir ahbabımı kaybetmiş gibi hissediyorum şimdi.

    güzel bir insandı. yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.
  5. şok içerisindeyim, çok üzüldüm, ailesine arkadaşlarına sabırlar dilerim, kendisi bir imlâ tutkunuydu o yüzden profilindeki 3. yorum olarak "imlâ yazmasını bilmeyen yazar" diye yorum yapmıştım latife olsun diye, bir sonraki entryde cevapladığı için silmek istemedim, bu da bizim anımız olsun. çok üzüldüm
  6. tıpkı ali ismail,berkin,fırat çakıroğlu vb. hiç tanımadığın insanlar için olduğu gibi, vefatıyla bir yakınını kaybetmiş hissi vermiştir. hiçbir yazısına vs denk gelmemiştim hiçbir özelliğini bilmiyorum ama çok üzgünüm. allah rahmet eylesin
  7. bu hain saldırıda ölenlere üzülüyordum. sözlüğe girince bu acı haberi gördüm. sanki bir yakınımı kaybetmiş gibi hissettim. yazacak kelime bulamıyorum. rahmetli bunu yazmış(bkz: #166512) okurken gözyaşlarımı tutamadım. o rulet sırası bize gelecek bir dahaki patlamada belki bizler olmayacağız.
    kelimeler kifayetsiz kaldı abi yazamıyorum. başımız sağolsun.
  8. her şeyden habersizce sabah girdim nickaltına.
    iletişimimiz olmadı hiç ama okurdum yazdıklarını, severdim uzaktan.

    "the good die young" derler ya...
    ama ölmemeliydi işte. ölmemeliydi. oradaki hiç kimse ölmeyi hak etmedi. katledilmeyi hak etmediler.

    ailesi, sevenleri ne haldeler kim bilir...
    daha yapacakları vardı. yazacağı kelimeleri vardı. o kadar da duyarlı biriydi ki... boğazım düğümleniyor düşündükçe.
    böylesi birine ölüm yakışmıyor.

    onu koruyamayan ve aslında ölümüne sebep olmuş olan devlet utansın.

    ruhun şâd olsun güzel insan.
  9. tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim. zaten bu konuda başka da birşey yapmak gel(e)miyor elimizden... son olması dileğiyle.

    not: aileye elimden geldiğince yapılabilecek her türlü yardıma hazırım. bilgilendirmesi yeterlidir.
    ozumm
  10. tanımıyorum ama bir sözü, kelimesi ile bana da bir şey öğretmiş olan bir insanın bu kadar ucuz göçüp gitmesi...

    üzdünüz sn. müzeyyen bey...