1. daha güzel, daha dinç, uykusunu almış bir insanlık için.

    yatsın bu dünya.
  2. zeki demirkubuz filmlerini hep gece yazdığını söyler mesela. gecenin kendine has bir vaadi var sanki, gündüzün veremediği. sahilik mi, sessizlik mi bilmiyorum ama insanı saran ve mekan/zaman kavramını değiştiren bir hal. o yüzden geceler iyi ki var!
  3. biliyor musun gece.
    yaşadığım şehre gelip, haberim bile olmadan defolup gitmişti ya.
    hah.
    bu ne kadar acıtır, bilmiyordu.
    evet, geçmiş zaman kipi, ne olmuş.
  4. yine bir kalem daha bitti gece. vakitlerden yine sen. kim bilir kaç kalem daha tüketeceğim? yapma bunu diyorum kendime. kır kalemlerini. deftere zinciri vur.
    neden olmuyor gece?
  5. sabah olunca bitecek mi her şey? güneşin tenimi yakmasıyla son mu bulacak bu sakinlik? halbuki karanlıktan ne çok korkarım. ama bu huzuru yakalamışken doğmasın güneş karanlıkta kalmaya razıyım ben.
  6. bence arkadaş kaybetmek sevgili kaybetmekten çok daha acı bir durum..
  7. vedalaştık.
  8. bilmem kaç gecedir gelmeyecek bir mesajı bekliyorum.
  9. "herkesin bir kırılma noktası vardır. bir insanın neler yapabildiğini görmek istiyorsan canını acıt. yine mi olmadı? o zaman en sevdiğinin canını acıt."


    tam bir kötü adam cümlesi değil mi ya? bi gün kötü adam olursam diye aklımda kalsın :d
  10. gün geçmiyor ki insanlardan kötülük görmeyeyim. kızmayı, küsmeyi geçtim artık yoruldum. yukarıya bakıp oyuncu değişikliği talep ediyorum fakat ses seda yok. iki dakika durup dinlensem valla yetecek bak.

    yalnız o değil de kendini en iyi kulun sananlardan gördüğüm bu kötülükler valla zoruma gidiyor. bunları da görüyorsun değil mi allahım?