1. başka beklentiler içerisine mi girilmeliydi diye düşündürmüştür. amacı doğrultusunda entry girme, bilgi paylaşımı olan bir mecrada başka ne yapılabilir?
  2. içinde olmadığım güruhtur.
    o güruh ki günde 150 yorum yazmakta, uzun uzun anlatmakta ve her şey hakkında fikir beyan etmektedir.
    sözlük deneyimim yok ama bu da gerekli değildir, o kadarını anlayabiliyorum...
  3. en sade ve sessiz sözlüklerin birindesiniz. duvarlardan sesinizin kendinize yansıdığını hissedebiliyorsunuz, konuştuğunuz zaman. bağırmaya gerek duymadan...

    aradığınız şeylerin zaten hepsi burada yok. .herhangi bir konu hakkında yorumlar -genel olarak konuşmak gerekirse- iki elin parmağı toplamı kadar var veya yok. yani zaten yazan yok.

    hal böyleyken girilen yorumların hızlı olduğundan dem vurulmakta. bana tuhaf geliyor! ya ne olacaktı?
    ekşisözlük'ten buraya vuran youser dalgası zamanında, yönetimce başlık açmayla ilgili kampanya bile yapılmıştı! maksat içerik yönünden zenginleşsin diye. teorik olarak iyi olsa da uygulama da sıkıntılı bir durum olduğunu savunmuşumdur hep.

    ayrıyeten yorumların oylanmasını neden bu kadar önemsiyorsunuz? oylanmaması önemsenmediğiniz anlamına gelmez. öyle bile olsa önemsenmek zorunda değilsiniz. gerçek hayat böyle değil mi ha?
  4. kütür kütürü bilemem ama çatır çutur yorum girdiğimiz gün var ya, işte biz o gün tükeneceğiz.
  5. benimse kütür kütür zülfiyare dokunmamla sonuçlanan eylem...
  6. 'bilmem ne' sözlüğüne,tepki gösterebilmek için bir 'öç alma' durumu yarattı,sanırım (bkz: youser) larda.

    gerçek ve nitelikli bir sözlük yaratma çabasında ki (bkz: kulağı kesik) yazarların,öğütlerini dinlememiz de yarar var,gibi.

    'bilmem ne' sözlüğüne karşı direnişte olan herkesi,ayakta alkışlıyorum.

    söz hakkı verilmeyen topluluk,kitlesel tepkide birleşmeyi bilirse;oluşturduğu diğer azınlık kitle,nitelikli bilginin öncüsü olmasını bilir.

    her şey,zamanla oturacak gibi.
  7. kütür kütür ile ne kast edildiği merak edilendir. olumlu ya da olumsuz tarafları pek tabii ki mevcuttur
  8. başlığı açılmamış konulara kanalize olmasını salık verdiğim kütür kütür yorum girmedir. bir kitapta elli yorum olacağına on kitapta beşer yorum olması herkesin faydasına olur. şimdi söyleyin bu inandırıcı olmayan bir hesap mıdır?^:swh^
  9. sitenin şu aşamasında siteyi aktif gösterecek, fakat moderatörlerin işini denetleme açısından zorlaştıracak eylemdir. varsın zorlaşsın büyüsün bu site küçük kalmayı hak etmiyor ; bir sözlükten fazlası!
    (bkz: klişe)
    mert