1. çift karakterli, yalancı, aldatır, kandırır, üzer diye tanımlanan ikizler burcu insanlarıyla çok iyi anlaşıyorum. böyle aramızda garip bir ilişki var hatta burçlara inanmamın bir sebebi de kendileridir. yeni bir insanla tanışayım ve onakanım ısınsın, " burcun ne?" diye sorduğumda kesinlikle ikizleri duyarım. en kötü yükseleni ikizlerdir. hatırlayabileceğimin en gerisine gidiyorum ve bakıyorum ki 1. sınıftaki sıra arkadaşım, kankam eda bile ikizler burcuymuş.
    en belirgin özellikleri de süper hoş sohbetleri ve el becerileridir.
  2. ikizler herkesin hayatına dokunan bir tip yalan genelde söylemem o insanların alışkanlığıyla alakalı bir durum bence
  3. arkadaş olarak süper, akraba olarak rezalet insanlardır kadıni da erkeği de.

    yani ailesiyle arası iyi ikizler pek görmedim, hepsi arkadaşlarına daha çok değer ve zaman ayıran insanlar. mesela annem de ikizler, ben hasta olurum evde yatak dosek yatarım bir çorba yapmaz, önüme bir poşet mandalina atıp komşuya dedikoduya gider.

    ayrıca çok savurgan olurlar. paranın hesabını hiç bilmezler. mesela bir hocam vardı, bim'den kaynak makinesi almış. neye lazım dedim hocam, ya ütü masasının altı kırılmıştı onu kaynattim dedi. muhtemelen başka bir şeye de lazım olmaz zaten. bak şimdi aklıma geldi aynı hocayla eminonunde sanayi tipi firin aradık. elektrikli değil de gazlı olanlardan. kocaman fırın. niye, çünkü hocanin canı pide yapmak istemiş fırın elektrikli olunca pideyi kurutuyormus. dusun adam bu yüzden o zamanın parasıyla binlerce lira verip dağ gibi firin alacaktı. :)

    bir de çok dağınık ve pasaklilar. kadını da erkeği de.

    bu arada erkeklerine tavsiyem, kova burcu kadını bulun ancak onlar paklar sizi.

    ayrıca modlar, yazılanları ikizler burcu başlığına taşır herhalde, o yuzden kadın erkek karışık yazdım.
  4. ikizler burcu olan yazarları buradan tespit edip iletişimi en baştan kesmek için çok faydalı bir başlık olmuş .

    şaka şaka hiç gerek yok. zaten bugün ben seni çok seviyorum yeaa diye mesaj atsa, ertesi gün sizi engelleyebilen manyak bir burç kendileri. siz sakin kalın o kendi gider zaten.
  5. en yakınımda, en sevdiğim iki insanın burcu olduğu için sempati beslediğim burç. çok güzel dost oluyorlar.
  6. dengesiz oluyorlarmış.
    ben ikizler. selam
    yok
  7. dünyanın en iyi burcu olmadığını kanıtlayacak birisi varsa siktirsin gitsin ulan!

    t: mütevazılığını damarlarımda hissettiğim biricik burcum. gururla tasıyorum. zekiyim, üstelik eglenceli bi kişiliğim var. aslan kadınıyla inanılmaz bir uyum sağlıyorum. evet üst girdideki aslan kadınıyla.

    anlayacağınız mükemmelin karşılığıyım :) aptallar sizi :)
  8. yıl olmuş 2016, metafizik masalları geçtim hala bu konulara ciddi yazan insanları görmüş olduğumuz başlık.

    ikizler dediğin burcun yıldızları birbirinden milyarlarca km uzakta, kendi halinde hidrojenini helyuma dönüştüren mazbut enerji topları.

    dostlarım bi kendinize gelin, aynı saniyede doğan tek yumurta ikizleri dahi aynı karakterde olmazken aynı ayda doğannlar maceracı, zeki, sexy, yalancılar olacak.

    not: ikizler burcu erkeğiyim, yalanı severim.
  9. muridi oldugum tarikat adete yansitir beni her halimle dengesizlik kararsizlik gibi olumsuz birsuru ozelligin yaninda insanlara karsi farkli bir cekim alani yaratir sever insanlar bu dengesiz insanlari belkide tanimak anlamak icin inat ederler kendi iclerinde zordur anacim zor insanlariz vesselam
    belit
  10. bitmedi bu burç muhabbetleri arkadaş