1. her erkeğin kadında çekici bulduğu farklı fiziksel özellikler vardır. bunlara yorum yapan herkes değindiği için bir başka önemli ayrıntıdan bahsetmek istiyorum. bir erkeğe çekici gelen kadın, erkek ortama girdiği saniyeden itibaren zaten erkeğimizin dikkatini çekmiştir. diğer insanlardan farklı bir şey vardır bu bayanda. mimikleri, tavırları veya ortama yaydığı enerji gibi fiziksel olmayan ama çekici kılan ayrıntıların varlığından söz edebiliriz.
  2. kokudur. koku, en ilkel nöronlarda analiz edilir. bu nöronları barındıran limbik sistem ıslah olmaz bir serseridir. hovardadır. sevişmeye, yemeye, savaşmaya ve öldürmeye programlıdır. koku, bu duyguların tetikçisidir. ohh..evet öyledir. geyik testis kokusu hala bilinen en kuvvetli feromondur.
  3. seçeneklerinin olması.

    yani hiç bir nesneye, olaya kişiye bağlı olmak zorunda olmaması.
  4. yalnız olma kapasitesinin gelişmişliği
  5. zekası

    ama onu çekici yapan detaylara gelecek olursak:)
    gözleri, gülüşü, saçları, elleri, boynu, kibarlığı ve olmak istediği insan için uğraşması, çabalaması.

    zeki falan değil.
  6. bence kadınlarda güzellik; gülerken gözlerinin gülümsediğini görmek. erkekte pratik zeka, konuştuğu konulardaki kararlılığı ve mizah anlayışıdır.
  7. gözleri kısık, boynu hafif yana doğru kıvrılmış, elinde tuttuğu kalemi yavaşça uzun ve narin parmakları arasında çevirirken, bembeyaz dişlerini geçip seksi dudakları arasından dökülen "ablacım yanına dondurma da ister misiniz?" sorusu. işte bir erkeğin en çekici olduğu an (*:swh) gel de hayır de. yerim.
  8. yaptığı espirilerin kalitesi. çünkü arkadaş ortamımda çıta o kadar yüksek ki herşeye gülemiyorum.
    eale
  9. şu zamanda kesinlikle olabildiğince basit davranması. örneğin; telefonun ekranını zırp pırt açmasın, giyimi sade olsun, yapıcı hareketlerde bulunmaması, kendini birine hoşlandıracak havasına girmemesi vb. gibi durumlar.