1. yunan mitolojisindeki tanrıların hepsinin başka dünyalardan gelen teknoloji kullanan kişiler olduğu açık. bu tanrı olduğunu iddia eden egosu yüksek gelişmiş insanlar insanoğlunu uzak gezegenlerden getirip dünyaya attı ve arasıra ziyaret edip kontrol ediyorlar.

    dünyadaki tüm canlılar bulunduklara ortama uyum sağlayıp orada yaşamaya çalışırken insanlar ortamı kendilerine uydurmaya çalışıyorlar. ve bu yüksek egoları yüzünden hayvanlardan daha aptal olduklarını göremiyorlar. ormanlar bitmek üzere. tarım alanları hızla azalıyor. su tükenmek üzere. hangi zeki yaratık yaşadığı yeri bilerek isteyerek yok eder.

    eski mağara resimlerinde gökten gelen canlılar resmedilmiş ve bunların hiç biri kuş değil. şamanizmde ise gökyüzündeki varlıklarla iletişim kurulur.

    bu dünyaya cennetten mi kovulduk yoksa daha gelişmiş insanlar tarafından mı bırakıldık bilemem ama bu dünyaya ait olmadığımız çok açık.
  2. bir teoriye göre insanlar kuyruklu yıldızların yerlileridirler. aslında sadece insanlar değil, tüm canlılar için aynı teori yürütülür.

    dünya'nın, oluşumu aşamasında küre şeklini alması, ardından meteorların ve irili ufaklı kuyruklu yıldızların bombardımanına uğraması sonucu bu gök cisimleri kendilerinde bulunan su zerrecikleri, karbon, oksijen, nitrojen ve hidrojen moleküllerini dünya'ya taşımışlardır. okyanus boyutuna gelen suyun diğer molekülleri beslemesiyle canlılık oluşmuştur. günümüze kadar gelen canlı çeşitliliği ise evrim ve doğal seçilim ile açıklanmakta.

    kulağa mantıklı geliyor. fakat teyide muhtaç bir teori. eğer doğruysa; evet insanlar da diğer canlılar gibi dünya dışı varlıklardır.

    evrenin oluştuktan sonra dünya'nın hiç var olmadığı, henüz oluşmadığı, hatta bizim mahallenin(*:güneş sistemi) de henüz var olmadığı zamanları hesaba katarsak teori mantıken daha da güçleniyor.
  3. bir galip tekin hikayesine konu olan tespit veya fikir.

    o hikayeye göre dünyaya araştırma yapmak için gelen şempanze görünümündeki uzaylıların dışkısından geliyoruz.

    yani dünya dışı varlık deyince hemen öyle havaya girmemek lazım. belki farklı bir gezegendeki astronotun dna içeren herhangi bir maddesinden türedik, nereden bileceğiz?
  4. bu kulaklar neler duydu neler , insanlar kozmik hatadır diyen arkadaşlarım oldu azizim peh!
    belit
  5. sezgi
  6. mantıklı bi önerme
    yoksa bu kadar zarar vermesinin başka bi sebebi olamaz
    jedi7
  7. mümkün. çünkü habitatına böylesine uyum sağlayamayıp üzerine bir de bunca zarar vermek mantıksız. gerçi çok zeki olmadığımız için de olabilir. bu kafayla ancak bu kadar başarabiliyor da olabiliriz, bilemedim şimdi. ama zararlı bir istilacı olduğumuz kesin.
  8. kaynağını hatırlayamadığım bir teoriye göre "yaşam doğa kanunlarına aykırıdır". sanırım bu çıkarım entropiye dayanarak yapılıyor.