1. gününümüzde, internetten iletişim bu kadar yaygınlaşmışken artık normal görülmesi gereken buluşmadır.
  2. oldum olası dalga gectigim bir durum. gercekten anlamiyorum bunun kafasini. lise 3'teyken sıra arkadasim yapti boyle bir sey, internette tanisti bir cocukla sonra bulustu. yemin ederim su an evliler.
  3. ucu bombok bir yere cikan tunelin baslangici olabilir. iyi dusunmekte fayda var
  4. ulan hepiniz oradaydiniz be! illaki con babanizi konusturacaksiniz...

    kendine guvenen hicbir insan yeni birileriyle tanismaktan cekinmez. zaten direkt damdan atlar gibi bulusmaya karar veriyorsaniz, ya malsiniz ya da abaza. once biraz konusun, kafa yapiniz uyusuyorsa ve karsidakinin organ mafyasindan olmadigina emin olduysaniz, hic tereddut etmeden bulusun, sevisin, sekis yapin. (aklima oktay dede geldi yine, tanri rahmet eylesin)

    yeni insanlari kesfetmek icin kullanisli bir ortamdir internet ve sirf sizinle ayni mahallede buyumegi, ayni okula gitmedigi, ayni parkta oynamadigi icin bi'ihtimal leyla'nız ya da can dostunuz ya da yoldasiniz olabilecek kisilerden boyle sacma bir onyargi yuzunden, bu arada onyargilarin hepsi sacmadir, mahrum kalmayin. etkilesimde kalin beybiler, hayat kisa, parleament uzun, bir de benimki..
  5. sapyoseksüel kızlar eklesin temalı buluşmalar.
    şahsen zevkli olacağını düşünüyorum bu tarz eylemlerin.
    ama sizin seçiciliğinize de bağlı bir şey.
    ayrıca illa kız olmasına gerek yok.
    muhabbeti saran ve entelektüel birikimi olan ya da ortak zevkleriniz olan her insanla ırk, cinsiyet, din ayrımı yapmaksızın buluşabilirsiniz.
    tabiki bu karşı cins olunca kimse inkar etmesin ama istemsiz bir merak duygusu oluyor ki yine eminim karşınızdakini beğenmezseniz muhtemelen kanka olmaya çalışırsınız.