1. maça yön veren unsur.gereksiz kişilik.her türlü küfürü hak eden şahsiyet.yarım saattir beşiktaşlılarla saçma sapan bir tartışma içerisindeyim zaten. daha da bir şey söylemek istemiyorum.
  2. verilen gorevi fazlasıyla yapan hakem!
  3. rıdvan hocanın da dediği gibi bu bir operasyondur.ivan bebek ise bu operasyonun bir parçası.büyük resmi görmek için daha ne olması gerekiyor?bjk'li, gs'li arkadaşlara soruyorum, türk takımlarını avrupa'daki organizasyonlarda görmek istemeyen bir uefa var.yarın siz de bu tür maçlar oynayacaksınız.aynı duruma sizde düşeceksiniz.iyi mi olacak?beni asıl endişelendiren oynayacağımız avrupa şampiyonası.bakın görün, orada da türkiye'yi ince ince doğrayacaklar.fener'in başına geleni ancak o zaman daha iyi anlayabileceğiz.geçmiş olsun demekten başka çare yok.
  4. 17 mart 2016 tarihinde braga-fenerbahçe maçında pozisyonları yanlış yorumlamış, formsuz hakem ekibinin lideri.
    babasının uefa'da etkili bir koltukta oturması nedeni ile bir tek türkiye'de eleştirilebilir, eleştiriliyorda.
    ikinci sınıf kupanın, ikinci sınıf işi hakemlik olan kişisidir, çok da ülke gündemi seviyesinde üzerinde durulmamalıdır.
  5. son kanarya bükücü.

    uzun zamandır böyle kasıtlı bir yönetim görmemiştim. aynısı beşiktaş'a yapılsa yerimde duramazdım. içim acıdı lan resmen. kesin ırkçı bu adam. o kadar barizdi ki türk düşmanlığı, paçalarından akıyordu.

    uefa'nın bu adamı euro 2016 ve dünya kupası hakem kadrosuna almamasının bir sebebi varmış demek ki. yazık olan fenerbahçe'ye oldu. ben bir tur daha devam edip bu sıkışık maç trafiğinde devam etmelerini isterdim.

    kötü oldu.
  6. dün akşamki maçtaki tek doğru kararının alper'in attığı golü vermesi olan hakem.
    mert
  7. 2008'in intikamını alan hakem.

    başka bir açıklaması yok bu olayın. semih nasıl çaktysa o gece acısı 8 senedir çıkmamış.

    bu arada kendisinde rus bir iş adamıyla evlenmiş ikoncan türk annesine sahip bebek ismi yok mu?

    ivan bebek masum bakışları ve gülücükleriyle tüm dikkatleri üzerine çekerken annesi ikoncan hanım muhabirlerimize bağırmakla meşguldasdffhg.
  8. 17 mart 2016 tarihinde braga-fenerbahçe maçını yönetmiş hakem. fenerbahçe tarftarları tarafından elenmelerinin sorumlusu olarak gösterilmektedir.

    çok eleştirildiği pozisyonlarla ilgili objektif yaklaşmaya çalışarak bir kaç şey söylemek istiyorum, konuyla ilgili olarak oyun kuralları kitabı aşağıda, ilgili bölümlere bi bakın bence

    tff hakemin el kitabı

    1.braga'nın ilk golünün ofsayt olması; burada önemli olan ofsayt mı değil mi tartışmasından çok yan hakemin bayrağı kaldırıp kaldırmadığı. biliyoruz ki kaldırmadı. oysaki o yan hakemin en önemli varlık sebebi ofsayt pozisyonları. burada eleştirilecek kişi esas olarak yan hakem.

    2. penaltı pozisyonu; mehmet topal bragalı oyuncu topa vurmadan ellerini göğsüne doğru kaldırsa ve top gelip çarpsa belki penaltı olmayabilir, ancak mehmet topal rakip topa vurduktan sonra hareket halinde ve ellerini hiç de doğal olmayan bir şekilde göğsüne doğru kaldırıyor, pozisyon gayet net penaltı, doğal olarak da sarı kart.

    3. alper potuk'un kırmızı kartının tartışılması abesle iştigal, topla oynama imkanı olmadığı halde arkadan, doğrudan rakibe yapılmış müdahale dünyanın her yerinde kırmızı karttır.

    4. volkan şen atılmak için herşeyi yaptı. kim olsa atardı.

    5.hakemin perreira'yı atması abartılı bir karardı,

    fenerbahçe taraftarının bu kararlara bu kadar tepki göstermesinin asıl sebebi, eyyamcı türk hakemleri sayesinde bu kuralların türkiye'de fenerbahçe gibi takımlara asla uygulanmaması. adamlar avrupa'da kuralların uygulandığını görünce şaşırıyo tabii.

    biraz da takımın oynamadığı topla, perreira'nın taktik hatalarını eleştirin bence.
  9. bir fenerbahçeli olarak hakemin çok fazla yanlış karar verdiğini düşünüyorum ama fenerbahçeli oyuncularda bazı pozisyonlarda sert girdi ama genel olarak bakıldığında hakem maçı kötü yönetti