• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.35)
lucifer
şeytanın cehennemi yönetmekten sıkılıp dünyada bir bar açmasıyla başlayan yeni bir fantastik dizi.


  1. uzun zamandır izlemeyi düşündüğüm,bugün başlıklarda görünce izlediğim.başrollerde yakışıklı bir şeytan ve güzel bir polis ablanın olduğu,ilk bölümü sıkmadan izleten,şeytanı bize sevdiren ikinci dizi birincisi tabiki spndeki crowley.
  2. çözülen cinayetlerin birbirinin aynısı olduğu dizi. sanki aynı senaryoyu farklı oyuncu ve mekanlarda çekiyorlar. şeytanı dünyaya indirmişsin lan vahşi şeyler yaptırsana bıktık amk para için kocasını öldüren kadınlardan.
  3. hakkında yapılan olumsuz eleştirileri anlamadığım dizi. bir de ergen denmiş.
    şeytanın psikoloja gitmesi olumsuz gelmiş. zaten konu meleklerin özgür iradesiz (yeni kelime) ve insanların özgür iradeli olduğu üzerine. dizide de insan hayatı yaşıyor. bütçe bakımından sıkıntılı olabilir evet ama bu izlemeyeceğimiz anlamına gelmez

    güzel dizidir efenim
    engel
  4. tom ellis'in canladırdığı lucifer karakteri haricinde hiçbir iyi ve orjinal tarafı olmayan dizi.
  5. dizinin başrolü olan tom ellis'in (nam-ı diğer lucifer) bir sinnerman perfromansı vardır ki her türlü takdire şayandır.

    ilgili link
  6. ikinci sezonuyla ekrana kitleyen dizidir. dikkat aşağıdaki yazı aşırı spoiler içerir.


    !---- spoiler ----!

    amenadiel gibi ben de annenin darbe girişimci cemaatine katılmaya karar verdim. kadın haklı abi karıyı boşa evden sür, çocuğunun, kendi anasına işkence yapmasını sağla, kardeşleri birbirine düşürt, birinin tüylerini dök bunalıma girsin. öyle aile babası mı olur lan?


    !---- spoiler ----!

    he bir de;


    !---- spoiler ----!

    azraili hiç hatun^:chick^ olarak düşünmemiştim. böylesi daha iyi oturdu kafamda.

    !---- spoiler ----!
    bozuk
  7. kurgu ilgi çekici, olay akışı keyifli bi seyir zevki yaşattırıyor. senarya öyle ahım şahım bi şey olmasada güzel bi kaç metafor var insana haz veren, bence izlenebilir.
  8. 2 sene önce bir 2 bölümünü izledim ve beğenmedim. filminin ününden yararlanmaya çalışılmış bir yapım. hala devam ediyor mu bilmiyorum ama ben pek şans vermemiştim açıkçası.
  9. kardes sen lucifersin amk.ne bu iyilik yapayim havalari.bir kadin icin deger mi yani ?
    dedektifcilik oynayan magrur bir seytanin hikayesi
  10. evet gerçekten fazla seksi bir lucifer ancak "sabahyıldızı"nı esmer birine oynatmanın sebebi neydi ki?

    ayrıca diziyi izleyince neil gaiman'ın ağladığını tahmin ediyorum. sen kalk sandman'in bile tırstığı adamı ekiki diye dolandır ortalıkta.