1. ilk fransızların icat etiini düşündüğüm faydalı faaliyet, riyavete göre hayat boyunca 7500 hakkımız varmış bunu öğrendiğimde ben 6900 deydim
  2. çok yapılırsa sonra partnerle paylaşımı olumsuz etkiler, partner yoksa ve çok yapılıyorsa bağımlılık yapabilir...

    hele de "görüntü" ile destekleniyorsa o zaman sorun olur... partneriniz yetersiz gelebilir ve fantezi diye saçmalayabilirsiniz; zira "görüntüler" gerçek değildir...

    bu arada haydar dümen ile ilgim yok...
  3. sadece cinsel tatmini kendi kendine yaşama deneyimi olarak algılanmaması gereken tanım. bireyin normal şartlarda başka insan/araçlarla yapması haz veren şeyleri tek başına üreterek tatmin olma isteğidir. düşünsel veya sosyal olarak açlık yaşayan bir insanın herhangi bir şekilde bu eksiği gidermek için, doyumun kaynağına bir benzer yaratarak rahatlaması kendi eksiğini gidermiş hissetmesidir. herhangi bir mastürbasyon gerçek tatminin önüne geçtiği zaman kişinin yaşantısını yapaylaştırabilir, gerçek hayattan uzaklaştırabilir. yerine göre araba kullanmayı arzulayan ama belirli bir sebepten kullanamayan birinin bir bilgisayar oyunu oynayarak kendine bir araba kullanma hazzı yaratması ve bundan tatmin olması da mastürbasyon olarak tanımlanabilir.
  4. sonu pişmanlıkla biter.
  5. rahatlatır ve bir üstteki mesajda da yazdığı gibi pişmanlık hissiyle biter. her şeyin azı yarar çoğu zarardır.
  6. üst entry de yazan yazarın kafasını yaşamak istiyorum. tanım : metro turizm muavinlerinin yolculukta bardakla yapıp yolcuyu taciz etme yöntemi.
  7. bir nevi katharsis
  8. bb
  9. inanmayanlar olacaktır ancak yaklaşık 1.5 senedir yapmadığım hede.
  10. erkekler arasında 31 çekmek olarak bilinen er kişinin kendini tatmin etme yöntemi.

    31 çekmek deyiminin aslı osmanlı dönemine kadar uzanıyor. osmanlı dönemindeki insanlar bu olaya "el çekmek" derlermiş ancak, ulu orta böyle şeylerden bahsetmek kolay olmadığı için, bunu nasıl kullanırız diye düşünürken akıllarına ebced hesabını kullanmak gelmiş. (ebced hesabı: bir çok kültürde bulunan, harflerin belirli sayılara denk geldiği bir şifreleme sistemi olarak anlatılabilir kısaca.) "el çekmek" in el kısmını ebced ile hesaplayınca; osmanlı alfabesinde e harfi için kullanılan "elif" (1) ve l harfi için kullanılan "lam" (30) harflerinin sayısal değerlerinin toplamı olan 31 sayısına ulaşmışlar.

    gel zaman git zaman derken el çekmek olmuş mu size 31 çekmek. gerçekten de kimsenin anlayamayacağı bir şifre çıkıvermiş ortaya hatta öyle ki günümüzde bile olayı ve adını bilsek bile neden öyle dendiğini bilmiyoruz. pardon bilmiyorduk, bu vesileyle biz de öğrenmiş olduk!

    (*:kaynak: trend.mynet.com)