1. hepsine merhaba diyorum buradan. orada burada bir suru farkli nick goruyorum birkac gündür, ben bu duruma cok sevindim. sol taraf baya şenleniyor :) yeni badiler eklemek icin merakli gözlerle okuyorum sözlüğü, sabah bir tane ekledim bile :)) hoş geldiniz arkadaşlar.
  2. aralarında bulunduğum topluluk. umarım kısa sürede uyum sağlanır ve mutlu yarınlara ellerimizde çiçeklerle seke seke varırız. selamlar.
    koala
  3. ben bir bakıp çıkacağım dedim metada aktif yazarların hepsi burada toplanmış kalmaya karar verdim ama ötekileştirme yapılmasını anlamadım vebalı mıyız olum biz niye bunnnlaar diye ötekileştiriyorsunuz insan bi hoşgeldiniz der biz çok memnunuz sanki
  4. buranın bir kültür sözlüğü olmasına katkıda bulunacak olan güzel insanlardır.

    ilkin hoşgeldiniz, sonrasında ise hadi okuduğunuz dinlediğiniz izlediğiniz eserleri değerlendirmeye: ortaya düşündürücü sorular yığmaya..
  5. dahil olduğum göçmen grubu. gerçi ben orada bir takım sorunlar yaşamış ve yaklaşık 3 ay önce gelmiştim bu mecraya. şimdi yeni göçmenleri görünce duygulandım. eski dostlarla buluşmak gibi.
    haa bu arada meta'da "trafalgar" olarak bilinirdim. vardır belki hatırlayan. neyse efendim, tekrardan hoş geldiniz. umarım kalıcı olursunuz.
  6. Meta sözlükten geldiyseniz göçmensinizdir. Çünkü youreads'de toplama kampı sayılır.

    (bkz: ekşi sözlük göçmenleri)

    Evet... hoşgeldiniz. Tebrikler. medeniyet kampını tercih ettiniz.

    Sıra halinde geçiniz ve kitap kokan parmaklarınızı ispat edercesine her başlığa saldırıp buranın kültür sessizliğini bir anda yok etmeyiniz. Yavaş olunuz zira sizlerde alışacaksınız.

    Şimdilik Ohal zamanında sığındığınızı unutmayınız.

    Not: Aslına bakarsanız göçmen olduğunuzu başlığa yönelik söylemiştim. Tebessümle bir hoşgeldiniz demek için. Yoğun bir eksilenmeye maruz kaldım.

    Başlıklara da saldırdınız, yorumuma cevap niteliğinde yorum da yazdınız. Yapılan hareketler şaka olarak yazdığım bu yorumu ciddiyetli ve haklı olduğum bir olay haline çevirdi.

    Meta'nın bir anlamı da fayda demektir. İyi eğlenceler metazedeler.

    Not: Ha ha favorileyen Metazede' ye slmlar.
  7. hoş geldiniz ana başlığı altında hala daha ötekileştirilen topluluk. hatta bakıyorum buranın kültür sessizliğini bozmakla falan da itham edilmişler.

    kusura bakmayın arkadaşlar ama ben neden youreads başlığını okumuş ve sözlük kurallarını tekrar gözden geçirmiş bir yazar olarak şu saatten sonra ne yazdığım ve ne yazacağım konusunda kimseye hesap vermek zorunda değilim. kimse de hesap sorma haddini kendinde bulmasın.

    kurallar ortada.

    biz kuralına göre yazmayı iyi biliriz, metabot öğretti.
  8. hoşgelmişlerdir,

    hepimizin bundan sonraki durağının "alice'in harikalar diyarı" olması dileğiyle ^:swh^
  9. göçmenlik, yabancılık, anlamsız versuslar, yorum yapma meselesi ve diğer konuları açılmamak üzere kapatmanın vakti geldiğine inanıyorum. burada yazan her yazar youreads yazarıdır. benim meta sözlük'ü gönülden seven yazarlara naçizane önerim eğer buraya ısınamazlar, alışmakta güçlük çekerlerse bir cesaret kendi sözlüklerini, tasarımını, kodlamasını, formatını kendi belirledikleri bir sözlük kurma girişiminde bulunmalarını öneririm. bunu yaparken de tüm sözlükleri derinlemesine inceleyip en güzel tasarımı çıkarmalarını temenni ederim. youreads çatısı altında çok yetenekli coder'lar var eminim size yol göstereceklerdir.
  10. meta aktifken burası için bir grup köylüler diyordum. neyse ki geldikte hafiften medeniyet esintileri esmeye başladı.