1. başlığı görünce gene nasıl kaza yaptılar, kimi nasıl dolandırdılar diye düşünürken sapıklıklarını da tescilleyen haberle karşılaşmak. şaşırdım mı hayır ama onlar için bile utandım. kaza yapamadık bari taciz edelim diyen otobüs firmasıdır.
    jan
  2. eskiden otobüsü devirirlerdi, artık kamyonu devirmeye başlamışlardır. yandaş firmayı da savunacağız diye kızın o saatte otobüste ne işi varmış, otobüsteyse kesin yolludur gibi açıklamalar bekliyorum malum taraftan.
  3. anamızı, bacımızı, kız arkadaşımızı uzak tutmamız gereken, insan arasında dahi gezmemesi gereken tipleri muavin, şoför ve diğer pozisyonlarda istihdam edebilecek genişlikte, ciddiyetten ve kurumsallıktan uzak seyahat firması. olay gerçekten rezalet ötesi.
  4. her taciz haberine hem şaşırıp hem şaşırmamak durumundayım artık. şaşırmıyorum çünkü ülkemizde olmayan kalmadı. gece geç vakit eve dönen her insan etrafındakilere cinsiyet farketmeksizin sapık vb. gözüyle bakar oldu. önceden daha çok kadınlara yönelikken artık kadın erkek ayrımı kalmaz oldu. herkes için tehlike teşkil ediyor, tedirgin yaşıyoruz.
    çocuklar için durum daha kötü. kolay kandırılabilir oldukları için ilk hedef halindeler. hastanede bebeğe bile tecavüz eden insanlarla aynı şehirde, ülkede yaşamak zorundayız, yaşıyoruz. kahretsin ki elimizden birşey gelmiyor.
    şaşırıyorum çünkü ülke ne olsun ki, kanunlar düzgün ilerlesin.. her tacizciye gereken ceza verilsin ama ne yazık ki bu da kanayan bir yaramız.
    yolculuk yapan bir kızın başına daha ne gelebilir derken bakın neler gelmiş.. bir sürü insanla yapılan yolculukta uyumakta yasak artık. çünkü başınıza neler geleceği belli değil.
  5. ifşa edilse de tek başıma götüne cop soksam dediğim şeref yoksunu bir piç muavine sahip firma. kullanmayın a.q metro turizmini. muavinleri denetleyip ben mi işe alcam? bence youreads kitlesi ne demek istediğimi anlayacak kapasitede. şuan sinirden düzgün cümle kuramıyorum.
  6. sakin kalmaya,bir şey yazmamaya çalışıyorum.hoş yazsam ne yazacağım.koca otobüste bu işi görüp,en çokta o hayvanı dövmeyen birisinin olmaması sinirimi bozuyor.bizim milletin çok eksiği var cahil kalmış bi millet ama milletimiz için namus her şeyden önce gelir diye düşünüyordum.fakat şu tür olayları gördükçe artık o da kalmamış yazık.bu yaşanılan şey o kızın psikolojisinde nasıl yer edecek,nasıl bir travma yaşayacak kim bilir.

    sosyal medyada kıza abuk subuk laf eden,nerdeyse o hayvanı haklı çıkaracak yorumlar yazan andavallarıda allah ıslah etsin diyorum.bu kadar iğrenç yaratıklar olmaz olsun.bu takım olaylarda diyorum kötüleme kendi yaşadığın yeri,yaşadığın yerin insanları elbet çürük elma olacak ama bu kadarı fazla artık.yemin ediyorum tiksiniyorum artık yaşadığım yerden,insanlardan.imkanım olsa ailemi,tasımı tarağımı alıp başka yerlere giderim,1 dakika durmam ama el mahkum işte.

    yani artık küfür edemiyorum o derece dumura uğruyorum gördüğüm olaylar karşısında.
  7. memleketime direkt giden firmaları satın aldığı veya kapanmalarına sebep olduğu için, alternatif bir firma(*:istanbul seyahat) sefer düzenleyene kadar birkaç yıl kullanmak zorunda kaldığım, bay yanı koltuk hatası dışında sorun yaşamadığım(*:ben uyurken başka koltuklarda bir şey dönmediyse tabi ) firma. hakkında birçok şey duymuştum; yaptığı kazalar, kaybolan valizler, aynı koltuğun birden fazla kişiye satılması vb. ama bugün haberlere düşen muavin rezaleti zirve noktası oldu. ilgili koltuğun fotoğrafına bakmak bile insanı iğrendirirken, olayı yaşayanın, oradaki insanların psikolojisini düşünemiyorum :/ inşallah bu sefer yapanın yanına kar kalmaz.
  8. her taciz olayında kendini bir ileri seviyeye çıkaran sapiklarla dolu bir ülke olduk. haberi görünce inanamadım hindistan'daki tecavüz olayı türkiye'de de çok rahat olabilir bundan sonra. çünkü kimse ceza almadigi gibi toplum tarafindan da o saatte ne işi vardı sokakta, mini etek giymiş laik vs. diye destekleniyor.

    hafta soniu başıma geldi ozel aracimla giderken birisi beni takip edip gündüz saat 11.00'da yolumu kesti polis olduğunu ve benden suphelendigini falan soyledi ki arabada bebek koltugunda bir bebek vardı. anladığı dilden konuşup küfür yiyince çekip gitti. 155 i aradım şikayet ettim hiç bir sey olmadı tabi ki.

    devlet vatandaşını korumuyor, toplum da korumuyor bunun sonu ne olacak bilmiyorum.
  9. O kadar olaya milletin demesine rağmen hala metro turizm kullanıyorsa müstehaktır. Bir musibet bin nasihattan iyidir diye boşuna dememişler.

    Bu arada otobüs şoforü bulunmuştur buyrun
  10. -sapııık? -burdaaa
    -hırsııız? -burdaaa
    -tecavüzcüüü? -burdaaa
    -katiiil? -burdaaa

    yeni türkiye burda!

    metro turizm olmuş, başka turizm olmuş ne fark eder? bu firma batar ama, bu zihniyetler yoluna durmaksızın devam eder.
    ozumm