1. yok
  2. bu firmayı iyi tanımanız için birşey de ben anlatayım. ankara'da yaşıyorum ama kırıkkale de okuyorum haliyle her gün gidip gelirim. bilenler bilir iki üç firma servislerle 10 tl ye götürür. bir de firma olmayan bildiğimiz kaçak servisler var firmasız son derece tehlikeli ve vergisiz iş yaparlar bilet falan kesmezler. bu servislerde yaşadıklarımı daha sonra anlatırım bir sürü boktan işi vardır neyse konuya döneyim işte bu kaçak servisler bilet kesmedikleri için bunların bi denetim mekanizması da olmaz kaç yolcu bindi hasılat nedir diye denetlemek için kırıkkaleye girerken bi benzinlikte her zaman bi adam bunları durdurur yolcuları sayar parayı kayıt altına alır patronu için. ben bunlara binmek istemedim bir gün metro turizmin büyük otobüsüne bilet alıp bindim aşti den. işte o bilet alıp bindiğim büyük metro otobüsü bildiğimiz firma falan hani biletli miletli firma o benzinlikte durdu, kaçak servisleri durdurup yolcu sayan adam içeri girdi ve yolcuları saydı. nasıl bi 'marka' anlayışı ile karşı karşıya olduğunuzu anlamışsınızdır umarım.
  3. zaten binmezdim, malum muavinin birinin yapmış olduğu şerefsizlik sonrası hala binenleri görünce sinirleniyorum napıyım elimde değil..
  4. borsada gerçekleştirdiği spekülatif hareketlerle borsa istanbul'da bir çok ufak yatırımcının batmasına sebep olan "galip aga"nın ulaşım şirketidir.

    arsızlıkta ve kötü hizmette dünya öncüsüdür.
    yaptıkları şerefsizlikler yüzünden hiçbir firmada iş bulamayacak kadar düşen ne kadar adam varsa, en alt ücretten çalışma şartı karşılığında metro turizmde çalışır; ama alışmadık götte don durmaz hesabı yapacaklarını yapmaya devam ederler. galip aga da bunlara ekonomik ve siyasi bir çok sebepten dolayı göz yumar.
  5. genelde disiplinsiz, saygısız şoför ve muavinler çalışır bu firmada. bir kamilkoç (bu firma dışında seçeneğim yoktu) yolculuğu sırasında şoför ve muavinle sohbet ederken ikisi de metro turizm'e geçmek istediklerini söylediler. nedenini sorduğumda, kamilkoç'un disiplinli olduğunu, devamlı yolcuların şikayet ettiklerini, maaşlarında kesinti olduğunu falan söylediler. hele muavin, pamukkale'de imkanı yok çalışmam, kravat yamuk olsa ceza alıyorlar, çok disiplinliler demişti.

    bu konuşmalar zaten emin olduğum şeyleri daha da gözüme soktu. imkanı yok binmem zaten metro turizm'e, binen de ne istiyordur bilemem (bkz: gangbang)

    ayrıca bisikletimi taşımakta genelde sorun çıkarmayan pamukkale turizm daima ilk tercihim oluyor. şoför veya muavin sorun çıkartmaya çalıştığında merkeze ettiğim bir telefonla tüm sorunlar çözülüyor.
  6. intihar etmenin günahsız yolu .
    (bkz: intihar)