1. televizyon olgusunu gayet iyi kavradığını ve kullandığını düşündüğüm bir şovmen. çok itici gelsede devamlılığı konusunda kendisini takdir etmem gerekir.
  2. bağırmadan da konuşulabileceği öğretilebilirse dayanılabilir bir canlı olabilir.
  3. internete her gün dünya kadar komik video düşmesine rağmen, yirmi yıllık videolarla komiklik yapmaya çalışan şovmendir.
  4. samimi bulmuyorum, düşüş trendinde.

    hareketleri de artık eski moda. gençlere hitap etmiyor.
  5. bir insanı çekici bulmak için kendiniz keşfetmeniz gerekir o insanı. demek istediğim arkadaşınızı komik espriler yaptığı, cömert olduğu için seviyor olabilirsiniz. ama bunu siz anlamalısınız. arkadaşınız size sürekli kendisinin komik ve cömert olduğunu söylerse siktiri çekersiniz. bu da öyle birşey. kendisi bu yazıyı okusaydı eğer vereceği tepki "hayır! senin harikulade gözlem yeteneğine güvenip kendimi harcayamam lanet faşist!" olurdu.
  6. adam sanatçı ve olaylara farklı boyutlardan bakmaya çalışıyor. aykırı olmasının sebebi bu. hangi sanatçı yada televizyoncu daha değişik, unutulan olaylarla ilgileniyor ki. bu adam ise beğenilme kaygısı gütmüyor. kendi işini yapıyor ve güzelce yapıyor. kesinlikle saygı duyulması gereken önemli bir insan bizim için.
  7. adam tam bir kültür mantarı :)) işin esprisi hakikaten aklını kullanabilen sayılı kişilerden birisidir saygı duyduğum kişilik
  8. altın kelebek ödül töreninde büyük saygısızlık yapan canlı varlık.
    Sadece oksijen israfı başka bişey değil

    https://youtu.be/KnWVRJC53Uc
  9. Ödül törenini, nasıl sunduğunu izlemedim ama şuradaki monologlarını gereksiz, kilo muhabbetini yersiz bulduğum kişi.

    Ekleme: @mantarpanoraptiyesi uyardı, link kaldırılmış, tapesi kısmen şurada var, siteler utanmış muhtemelen "her yıl 35 kilo verme" esprisini (!) yazmaya. İlk de değilmiş Okan Bayülgen'in bu konuda yaptığı
  10. hakkında düşündüklerimi yalnızca ben düşünüyorum herhalde diye düşündüren televizyon, tiyatro, sinema ve radyo starı.

    türkiye'de henüz çok çok az insanın kendisini anlayabildiğini düşündüğüm güzel insan.

    bu adamın dünya çapında bir yetenek olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.

    istanbul bayülgen'in babası, mimar sinan üniversitesi çıkışlı, zamanın televizyon çocuğu...

    şimdinin televizyon kralı.