• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.34)
person of interest
kendi yöntemleriyle suçları işlenmeden önce önlemeye çalışan iki kişilik bir ekibin hikayesini anlatıyor...
reese, öldüğü sanılan eski bir cia ajanı ve hayattan hiçbir beklentisi kalmamış bir evsiz... finch ise yazılım uzmanı bir milyarder ve reese'e yaşamak için yeni bir amaç sunuyor. finch devletin gözetleme sistemlerini kullanarak suça teşebbüs edebilecek insanları buluyor, reese de bunu önlemesi için onun sokaklardaki adamı oluyor...


  1. 5. yani son sezonu 12 bolumden olusacak ve sanina yakisir bir bicimde final yapacak olan dizi. iyi ki daha da sundurup uzatmadilar konuyu. yapimcilar cok guzel bir karar almis tadinda birakarak.
  2. yeni sezonu eylül gibi başlayacak toplamda 13 bölüm olacak. ayrıca (bkz: cbs) kanalının reyting politikasına kurban gidicek olan dizidir.
  3. beşinci ve son sezonu 3 mayıs tarihinde başlayacak harika dizi. umarım önceki dört sezona yakışır bir finalle veda eder.

    kaynak
  4. her ne kadar 3 mayıs'ta start alacağını öğrendiğim için sevinsemde, son sezonu olması beni sarstı. bu dizi en az 10 sezon sürmeliydi lann. bu fikir, bu hayal gücü bu kadar kısa bir sürece sığmamalıydı. jonathan nolan severek takip ediyoruz ama bu diziyi bitirmene sebep nedir arkadaşım. bu kadar isyan yeter heralde :(
    umarım nolan kardeşlerden nemalanmaya devam ederiz.
    ek: http://www.newyorker.com/culture/culture-desk/person-of-interest-the-tv-show-that-predicted-edward-snowden
    adamlar snowden olayını bir sene önceden işlemiş. insan gerçekten hayret ediyor. olamaz arkadaşım bu dizi bitemez. bitmemelii...
  5. gerek fon müzikleri gerekse her bölüm için ayrı seçilen bölüm sonu şarkılarıyla, senaryosuyla, konusuyla, oyuncusuyla, yönetmeniyle, yapımcısıyla, kalitesiyle her daim başından sonuna kadar on numara olan dizidir. heleki bir s04e11 bölümü vardırki dünya dizi tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizi bölümüdür. kendisine hakettiği değerin verilmemesi epey üzmektedir. neyseki dünyanın sonu değil. önümüzdeki devam eden ve çıkacak olan projelere bakıcaz.
  6. ana hikayesi heyecanlı, günlük olayları eğlenceli bir yapım.
  7. bir bölümünde öğrencilere eğitim için tablet dağıtıp çocuklara kolaylıkla algı manipülasyon u yapılabileceğinden bahsediliyordu.

    kısa bi zaman sonra tr de lise öğrencilerine tablet dağıtılmaya başlandı.

    vay amk bilim kurgu dizisi bu işte dedim
    dkare
  8. bir süre kadar izleyip bıraktığım dizi.

    dizini konusu güzel, işleyişi iyi bir süre sonra beni sıktı, diziye kötü demiyorum ama ana karakterin sürekli aynı takılması, sanki hiç sıçmıyormuşcasına, hiç porno izlemiyormuşcasına, ağır olacak ama polat alemdar gibi yaşayışına dayanamadım.

    aga o ses tonu nedir ya, onun yüzünden sesi daha da yükseltiyorum ki anlayayım adamın dediğini, lan sürekli aynı ses tonu, hep aynı seviyede.

    yoksa dizinin işleyişine, olayların yaşanışına falan lafım yok güzel dizi ama ana karakter beni daralttığı için bıraktım.
    pan
  9. aslında tam olarak gerçekleşmek üzere olduğunu düşündüğüm sci-fi türünde dizi
  10. yeni sezonu 3 mayıs (2016) tarihinde başlayacak cbs dizisi.