1. birkaç gündür beni fena kitleyen oyun. spor kısmının türk futbol tarihinden ibaret olmasından fazlasıyla sıkılmış olsam da en sevdiğim oyun aplikasyonu oldu bu.
  2. sorular kullanıcılar tarafından da önerilebildiği için , türkiyede tarih seviyesinin rahatlıkla görülebildiği oyundur.
  3. quiz up'ın çakma versiyonu.

    aslında formatı güzel, iyi düşünmüşler. arkadaşlarınla oynayıp haftalık puan sıralaması falan yapıyor. ama gel gelelim içeriği tam bir felaket. onlar nasıl sorular yahu, alakasız alakasız bir sürü çöp soru var oyunda. sonradan öğrendim, meğerse soruları oynayan kişiler hazırlayıp beğenildiği takdirde yayınlanıyormuş. yani ortada ne bir soru editörü, moderatör var. hal böyle olunca saçma sapan sorularla karşılaşabiliyorsunuz. onun haricinde iyi düşünülmüş bir oyun formatı olmuş.
    bey
  4. sanat sorularının abartı olduğunu düşündüğüm oyun, ilk üç gün ben de oynadım.
  5. ahmet dayım olsa iki dakikada yapardı temalı öfke nöbetlerine sokan oyun.
  6. ciddi saran oyun.

    bu aralar baya oynamaktayim, ozellikle arkadaslarinizla oynarsaniz fena kapiliyorsunuz.
    pan
  7. haftanın işsizi olmayı başardıktan sonra silmeyi düşündüğüm uygulama. ya da arkadaş listemin en işsizi olduktan sonra da olabilir. emin değilim.

    edit: yaklaşık 2 hafta oynadıktan sonra sildim. eğer düzenli uğraşmanız gereken ders, yoğun çalışma temposu gibi durumlarınız var bulaşılmaması gereken oyun. ciddi şekilde ilgiyi üzerine çekip sizi işinizden alıkoyuyor.ben düştüm iyi kötü kurtuldum. onun dışında cidden işsizseniz güzel oyun. indirin , takılın, kız kovalayın.
    atom
  8. 6-0 yenmek için 5-1 öndeyken challenge atıp kaybettiğim oyun.
  9. 3 levelik seviyemle 150 levellik adamı yendiğimde benim için biten uygulama. sorular basit ve tekrar ettiği için sıradan eyquya sahip bir adam 150 level atlamış. demek ki çok zamanı var ya da fazla işsiz.
  10. iki üç yıl kadar önce arkadaşlara daha zevkli ve daha kazanclisini yapmayı teklif ettiğim ama sırf yazılımı yapacak eleman yan çizdiği ve bizim de yoğunluğum yüzünden yapamadığımız oyun.tam bir şerefsizim aklıma gelmişti durumu yani. ha şayet buradan bi babayiğit çıkıp da ben bu işin altyapısını hallederim sen projeden bahset derse denemek için hala varım ben