1. işleyişine tam akıl sır erdiremedim ama bilgi yarışması sevenlerin seveceği bir program.
    sorular kolay ! saçma sorular beğenilmeyen sorular yüzünden eleştiri de alıyor. bence bir çok saçma sapan ve zaman öldüren oyundan daha faydalı!
  2. kesinlikle herhangi bir ara program kullanmadan hilesini bulduğum o saatten sonra da benim için tadını kaybeden oyundur. arada sadece soru çevirmeye giriyorum sizlere iyi oyunlar.
  3. quizup gibi arayüzü daha güzel, soruları daha mantıklı bir oyun varken neden bu kadar çok oynandığını anlamadığım trivia oyunu.
  4. çok özlemiş olacak ki uzun süredir giriş yapmayan oyunculara şu uyarıyı gönderen oyundur kendisi.

    "beni başka oyunla mı aldatiyorsun? gel oyna, seni affedeceğim."

    gülümsetmiştir.
  5. telefonda oynadığım iki oyundan bir tanesi.genel kültür oyunudur.bi deneseniz seve seve oynarsınız kesinlikle. şu zamana kadar çok şey öğrendim oyundan. tavsiye ediyorum
  6. yenildikçe bu sefer sileceğim diyip silemediğim oyun
  7. 1 hafta önce keşfedip bugün 42 seviyeye geldiğim bağımlı yapan oyun. özellikle meydan okuma kısmına bayılıyorum. buradan bir organizasyon varsa katılabilirim.
  8. kapışmak isteyenlerin bir mesaj uzağında olduğumu bilmelerini istediğim oyun.
  9. tam hırs yapıp bu tur'u ben alıcam dediğimde karşıma çıkan sihirli annem sorusu olmasaydı iyiydi
  10. şu akıllı telefonlar çıktı çıkalı bana ilk kez bir işime yaradığını hissettiren uygulama. telefonla olan en heyecanlı ilişkim kilidi açıp sayfaları sağa sola kaydırıp geri kilitlemekten öteye gitmiyordu. şimdi hunharca bu oyunu oynuyorum. inanılmaz üst düzey kültür yarışı falan değil elbette, bazen çok saçma sorular da olabiliyor ama kesinlikle boş zamanı değerlendirmek için harika bir seçenek.