1. sevgili youser'ların çok seveceğini düşündüğüm mobil oyun. bil ve fethet tarzında sorulara cevap veriyorsunuz.

    oyunda 6 kategori var, bunlar: tarih, bilim, spor, sanat, coğrafya ve eğlence. çarkı çevirmek suretiyle bu kategorilerden biriyle alakalı soru cevaplıyorsunuz. yanlış yaptığınız zaman cevaplama sırası rakibe geçiyor. 3 soruyu peş peşe bildiğiniz zaman 6 kategoriden birini seçip özel olarak o konuyla alakalı bir soru yanıtlıyorsunuz. doğru ise, skor alıyorsunuz. tüm kategorileri toplayınca da oyun bitiyor.
  2. üç gündür bağımlısı olduğum, acayip bi şekilde saran mobil oyun.
    sanki sorular biraz fazla kolay gibi bide aynı sorular karşımıza tekrar çıkıyor .
    gün geçtikçe sıkmaya başlar büyük ihtimal.
  3. soru yazmanın soru cevaplamaktan daha eğlenceli olduğu oyun. sıkmaması için soruların kalitesinin yükselmesi ve tekrara düşmemesi gerekiyor, konsept gayet iyi.
  4. oynayana hoş vakit geçirten, birçok yeni bilgi katan, birçok soru cevapladığın halde ne kadar da çok bilmediğin şeyler olduğunu görüp şaşırtan eğlenceli cep yarışması.
    kolya
  5. bir tane youser grubu kurulmalık oyun. bilenler kızıllandırsın. herkes meydan okuma yapıp aynı soruları değerlendirelim. otobuse binerken inerken yürürken korkumu daha doğrusu aklımızı dağıtmak adına oynayalım
    ryu
  6. bir arkadasinla oynayinca daha cok saran oyun
    bagimlisiyiz.
  7. geçen haziranda yaz okulu sırasında keşfettiğim ve uzun bir süre oynadığım bağımlılık yapıcı oyun.yalnız o zamanlar soru sayısı oldukça azdı ve belli bir süreden sonra tamamen kim ne kadar doğru hatırlıyor olayına dönüyordu.o sırada işşizlikten baya bir soru çevirisi yapmıştım yaklaşık 60 soru kadar sonrada silmiştim oyunu.

    aylar sonra baya patlamış almış yürümüş gitmiş oyun ve bir arkadaşım çevirdiğim sorulardan birinde yanlış yapmasıyla mesaj attı ardından bir hışımla uygulamayı tekrar yükledim.

    meydan okuma kısmında 30 sn altındaki kişilere itibar etmeyin ya benim gibi ezberlemiştir ya da bir çesit hile kullanıyordur.o konuda insanın canı sıkılmıyor değil.

    şu can olayına para ve saatlerce beklenen kartlar dısında bir çözümü olsa keşke dediğim oyundur.
    windy
  8. meydan okumada bir çok arkadaşla aynı sorular karşı yarışılan,soru ekleme özelliği olan ,1 haftada bayan oyun .
  9. quiz up'ın çakma versiyonu.

    aslında formatı güzel, iyi düşünmüşler. arkadaşlarınla oynayıp haftalık puan sıralaması falan yapıyor. ama gel gelelim içeriği tam bir felaket. onlar nasıl sorular yahu, alakasız alakasız bir sürü çöp soru var oyunda. sonradan öğrendim, meğerse soruları oynayan kişiler hazırlayıp beğenildiği takdirde yayınlanıyormuş. yani ortada ne bir soru editörü, moderatör var. hal böyle olunca saçma sapan sorularla karşılaşabiliyorsunuz. onun haricinde iyi düşünülmüş bir oyun formatı olmuş.
    bey
  10. tüm ofis bağımlısı olmuş durumdayız. sorular dengesiz biraz ama eğlenceli