1. çoğu sorusu yanlış ve basit olan oyun. soruları değerlendiren insanlar kolay soruların yarışmaya çıkması için elinden geleni yapıyorlar. seviyeyi sürekli aşağıya çekiyorlar.
  2. formatı güzel bir oyun bende severek oynuyorum.

    spor ve eğlence kategorilerinde çok basit sorular soruluyor, lakin sanat konusunda biraz da zayıf olduğumdan dolayı sorular bana zor da geliyor olabilir yalan yok.

    ama format olarak bence gayet güzel bir oyun
  3. telefonda oynadığım iki oyundan bir tanesi.genel kültür oyunudur.bi deneseniz seve seve oynarsınız kesinlikle. şu zamana kadar çok şey öğrendim oyundan. tavsiye ediyorum
  4. yenildikçe bu sefer sileceğim diyip silemediğim oyun
  5. sanat sorularının abartı olduğunu düşündüğüm oyun, ilk üç gün ben de oynadım.
  6. ahmet dayım olsa iki dakikada yapardı temalı öfke nöbetlerine sokan oyun.
  7. ciddi saran oyun.

    bu aralar baya oynamaktayim, ozellikle arkadaslarinizla oynarsaniz fena kapiliyorsunuz.
    pan
  8. haftanın işsizi olmayı başardıktan sonra silmeyi düşündüğüm uygulama. ya da arkadaş listemin en işsizi olduktan sonra da olabilir. emin değilim.

    edit: yaklaşık 2 hafta oynadıktan sonra sildim. eğer düzenli uğraşmanız gereken ders, yoğun çalışma temposu gibi durumlarınız var bulaşılmaması gereken oyun. ciddi şekilde ilgiyi üzerine çekip sizi işinizden alıkoyuyor.ben düştüm iyi kötü kurtuldum. onun dışında cidden işsizseniz güzel oyun. indirin , takılın, kız kovalayın.
    atom
  9. 6-0 yenmek için 5-1 öndeyken challenge atıp kaybettiğim oyun.
  10. 1 hafta önce keşfedip bugün 42 seviyeye geldiğim bağımlı yapan oyun. özellikle meydan okuma kısmına bayılıyorum. buradan bir organizasyon varsa katılabilirim.