1. "son akşam yemeği" isimli tablonun leonardo da vinci'nin değil, michalengelo'nun oluğunu iddia etmesinden dolayı, "he abi, aslan abim" diyerek sarhoş olduğuna ikna olduğum uygulama / oyun.
  2. yenilenlerin feci halde sinir olduğu, kesin internetten baktığı dediği oyun.
    mert
  3. kapışmak isteyenlerin bir mesaj uzağında olduğumu bilmelerini istediğim oyun.
  4. 2 haftadir oynuyorum.78. seviyeye geldim. bağımlılık yaptı birakamiyorum.
  5. tam hırs yapıp bu tur'u ben alıcam dediğimde karşıma çıkan sihirli annem sorusu olmasaydı iyiydi
  6. şu akıllı telefonlar çıktı çıkalı bana ilk kez bir işime yaradığını hissettiren uygulama. telefonla olan en heyecanlı ilişkim kilidi açıp sayfaları sağa sola kaydırıp geri kilitlemekten öteye gitmiyordu. şimdi hunharca bu oyunu oynuyorum. inanılmaz üst düzey kültür yarışı falan değil elbette, bazen çok saçma sorular da olabiliyor ama kesinlikle boş zamanı değerlendirmek için harika bir seçenek.
  7. 3 levelik seviyemle 150 levellik adamı yendiğimde benim için biten uygulama. sorular basit ve tekrar ettiği için sıradan eyquya sahip bir adam 150 level atlamış. demek ki çok zamanı var ya da fazla işsiz.
  8. eşi eşe dostu dosta düşürür.
  9. iki üç yıl kadar önce arkadaşlara daha zevkli ve daha kazanclisini yapmayı teklif ettiğim ama sırf yazılımı yapacak eleman yan çizdiği ve bizim de yoğunluğum yüzünden yapamadığımız oyun.tam bir şerefsizim aklıma gelmişti durumu yani. ha şayet buradan bi babayiğit çıkıp da ben bu işin altyapısını hallederim sen projeden bahset derse denemek için hala varım ben
  10. işleyişine tam akıl sır erdiremedim ama bilgi yarışması sevenlerin seveceği bir program.
    sorular kolay ! saçma sorular beğenilmeyen sorular yüzünden eleştiri de alıyor. bence bir çok saçma sapan ve zaman öldüren oyundan daha faydalı!