1. kings of convenience dinlerken araya serdar ortaç girmesin diye spotify premium aldım, yine de kurtulamadım. tam bir kabus.
    hayır gıybet yapmıyorum. çekemediğim yok sizi. kıskanmıyorum ulan.
    ece seçkinin şarkıları da hoşuma gitmiyor, beni deli ediyor.
    o yüzden tak kulaklığını öyle dinle.
  2. bundan yıllar yıllar önce işyerindeki bilgisayara bellek takmak yasak değildi. böylece müzik getirip bilgisayara yükleyebiliyorduk fakat ben üşenip uğraşmıyordum. hemen yan masamda oturan arkadaş ise türkçe pop müzik aşığı mesai arkadaşı idi. dedim ki ver hele şu flash'ı bi yükleyeyim. hemen verdi ne kadar 90'lar türkçe pop varsa içindeydi, çelik olsun bendeniz olsun nalan olsun dolu doluydu. hepsini yükledim aradan bir iki ay geçti bilgisayara hiçbir türlü yükleme yapılamayacağı duyuruldu. yasak sonrası herkes mevcutta ne varsa onu dinlemeye devam etti. o arkadaş da bir yıla kalmadan başka bi kuruma geçiş yaptı.

    şimdi aradan belki 6 yıl geçti, adam evlendi çocuğa karıştı, gittiği yerde birim müdürü oldu, jatomi'nin kapanmasına falan üzüldü. ben hala çelik dinliyorum, nalan dinliyorum. şimdi sorarım size asıl pop müzik aşığı kim?
    abi
  3. 90'lar, 80'ler dinliyorsa tamam da günümüzden takılıyorsa dimağımı kirletiyor demektir...
    "veryansın edemem kadere" şeklinde zehirlenmek istemiyorum..
  4. pop müzik değil de bunun arabesk versiyonu var bende. ulan bütün şarkılar kadere sitem arkadaş, kavgam var kaderle kanlı, bıçaklı şiddete gel hele pop bunun yanında daha sevimli kalıyor. arada ferdi tayfur çalıyor nefes alıyorum. ilk başlarda ciddiye almadım sürekli alaya alıyordum zaman ilerledikçe artık bir parçası oluyorsun ister istemez.

    artık "isyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter "dedim. sevdiğim türküleri açtım arada rock müzikler açtım şimdi daha iyi.