1. allahım tivitır çöktü böyle bir şey olamaz ya

    edit : 30 dakikalık bir çöküntü sonrası geri geldi.sebebinin dünya genelinde yapılan siber saldırılar olduğu söyleniyor.bu olayın peşinde olacağım.
  2. minimal bir sosyal ağ. sayesinde 15 yaş insanlar bile adeta ünlü ayağına takılıyorlar.
    zgrkk
  3. iyi, güzel site fakat burada ceset, yanmış, vurulmuş vs. gaddarca öldürülmüş insanların resimlerini yayınlayan, bunları rt leyen insanlar var. geçen sene böyle resimler göre göre sinir krizi geçirmiştim. hala arada bir rastlıyorum. bu tarz tweetlerin sansürlenmesi veya görülmeden önce bir uyarı sistemi gibi bir şey yapılması lazım.
  4. sokakta görüp selamlaşmadığım insanlarla karşılıklı takipleştiğim sitedir. ulan yolda selam vermiyor twitterde twitimi favlıyıp üzerine rt yapıyor... hoş değil
  5. twitter'a göndermeli stromae'nin carmen'i
    click
    (aynı zamanda bu parça düşüncelerin müzikle gerçekten zevkli ve iyi bir biçimde anlatılabildiğinin isbatı olabilir diye düşünüyorum)
  6. dünden beri internet yavaşlaması devam ediyor ülkemizdeki sosyal medyada.. facebook'un da aynı şekilde olduğunu görebilirsiniz. birilerinin yavaşlatarak bir şeyler kazanacaklarını düşündüğü site.
    mert
  7. kendi bilgilerimizi cömertçe duyurduğumuz, bizim profilimizin yetkili merciler tarafıdan kolaylıkla çıkarılmasına 140 karakter kısıtlamasına rağmen binlerce ^:yakında milyon olur^ cıvıldamayla ifşa ettiğimiz mikro blog adıyla duyurulan, kimsenin kimseyi önemsemediği, ama parayı kazananın amerikan şirketler olduğu web sayfası. yünlülerin resmi manifesto alanı, çelişkilerin ve vukuatlı haberlerin kaynak noktası.
    ilgaz
  8. an itibari ile vpnsiz çalışmayan uygulama umarım kötü bir şeyler olmuyordur.
  9. van'da ilçe emniyet müdürlüğü'ne havanlı saldırı olmasından mütevellit engellemenin olduğu düşünülmekte.
    üzücü tarafı erişim engeli olduğu gibi "aha kesin bir şey oldu" diye düşünülmesine de sebebiyet vermekte artık. ki bizi yine bu düşünce haklı çıkardı, 2 şehit 2 yaralı :(
  10. instagram'dan daha keyifli, samimi ve daha gercekci sosyal medya sitesi.
    kullanim amacina gore cok faydali olabilecegi gibi yaptiginiz paylasimlar sebebiyle tutuklanma ihtimaliniz de vardir.
    zaman zaman malum sebeplerden oturu ulasimimiz engellenebilir, cozumumuz de bellidir.
    ama ben sildim instagram ve twitter uygulamasini da bakalim ne kadar durabilecegim kullanmadan.