1. bir tweet yazıp göndermek istemediğinizde çarpıya basıyorsunuz ve size iki seçenek sunuyor. iptal ve vazgeç.

    normalde iki seçenek sunulduğunda birinin olumlu birinin de olumsuz olması gerekiyor. devam et/ devam etme evet/hayır olur/olmaz gibi. her seferinde kafam karışıyor.

    yazdığım tweeti iptal etmek istiyorum o yüzden elim iptale gidiyor. ama tweet atmaktan vazgeçtiğim için bir yandan da acaba diyorum vazgeç mi tıklamam lazım derken iptale basıveriyorum. bi bakıyorum tweet hala karşımda!
    abi
  2. ilk olarak kuzene tübitak'tan gelen mail ile adını duyduğum oluşum. 2008 sonu idi yanlış hatırlamıyorsam. "lan dur bakalım neyin nesiymiş?" diye üye olup bir bok anlamamıştım. o sıralar türk yok gibiydi zaten, feysbuk gibi yaygınlaşmaz herhalde diye düşünüp siklemedim. halbuki patlatsana baba twitleri. bi twitter fenomeni de ben olurdum :/ en azından kız falan düşerdi. di mi?
  3. bundan böyle alıntı yapıldığında ayrıca 140 karakter daha yazılabilecekmiş. 280'e kadar yolu olacak yani.
    one
  4. işimin zorunluluğu olarak sosyal medyanın her mecrasında bulunuyorum. bireysel olarak kullandığım hesabımda ise gündemi takip ediyorum ki anlık gündem takibi için oldukça işe yarıyor. zaten dönemsel olarak büyük büyük abilerin kararıyla erişimin engellenmesi de bundan. mesela an itibariyle mobil cihazlardan ve bilgisayardan erişim sağlayamıyorum. bu durumda da insanın aklında "bu sefer ne haltlar karıştırıyorlar acaba" diye takılıyor.
  5. iki gündür sorunla karşılaştığım site. twitlerde bir problem yok ama profil fotoğrafları, paylaşılan fotoğraflar falan gözükmüyor. zenmate ile girdiğimde ise herhangi bir sorun yok. iki gündür kafayı yiyeceğim. bilen varsa yardım bekliyorum.^:swh^
  6. twitter'a girilemiyor, standart oldu artık
  7. küfretmiyeyim diyorum ama bant genişliği ilemi oynuyorlar ne halt ediyorlar anlamıyorum..yine erişilemiyecek derecede yavaş.ondan sonra neden diktatör diyorsun diye mızmızlanırlar..devlet birimleri insanların iletişim sağladığı iki siteyi engelliyor veya teknik denetimini kullanarak yavaşlatıyorsa o ülkenin diktatörlükten ne farkı kalır.
  8. sosyal medyayı kullanmıyorum, gereksiz. an itibariyle hükümet taraftarı ve hüküm edenlerin propaganda amacı ile bol bol kullandığı sivrisinek ortamı.
  9. 4 yıldır aktif kullandığım ve yakın zamanda bıraktığım ilk göz ağrım... orada efsane bir nesil yetişti bilen bilir bilmeyen facebook kullanıyordur.
  10. 300bin kişiyi takip eden insanların olduğu sosyal ağ.
    bu nasıl bir aymazlık, görgüsüzlük, adamsendeciliktir. muhtemelen twitter'a üye olduğundan bugüne 700-800bin kişileri takip etti, takibe takip yapmayanları eleyerek 300bin'de stopladı. bahsi geçen hesabın kendi takipçi sayısı da 300bin zira.
    takip edilebilen hesap sayısında bir üst limit belirlenmeli ama twitter sahipleri böyle bir limit belirlememiş. bir bildikleri vardır diye konuyu uzatmıyorum.