1. bikaç yıl önce deneyip kısa zamanda başarılı uzun zamanda başarısız olduğunu farkettim
    1 yıl boyunca farklı şehirlerde her saat mesajlaşarak her akşam telefon saati belirleyerek yaşadık.
    1 yıllık mesafe bittiğinde ise birbirimizden ziyade kendimizden uzaklaştığımızı aslında sürekli yersiz kavgalara kapılıp sevmeyi unuttuğumuzu farkettik.ilişkinin olağanlarını fazlasıyla baltalar fakat eğer çok seviyosanız aşılmayacak duvar yoktur elbet.
  2. "yok ağbi öyle değil, biz iyiyiz ya. zaten kız arkadaşım da sık boğaz eden biri değil, anlayışla yaklaşıyoruz birbirimize. zaten o çok ders çalışıyor şu aralar. zaten evlenicez <3" temalı konuşmaları yapmış ne kadar insan gördüysem hezimete uğradı. daha yakından sevemezken bir de uzaktan deniyoruz. yapmayın, etmeyin demeyeceğim ama olası bir kalp kırıklığına hazır olun. sevmek nedir ki zaten, kalp kırıklığından başka bir şeye yaramaz. o kızı / o çocuğu boş verin, siz iyi olun yeter
  3. dönüşü varsa, isterse 50 yıl geçsin "b e k l e y e n" insan bekler.. mümkündür yani.. nadirdir fakat mümkündür.

    ha belli bir dönüş yoksa.. yani evli evine döner, görevi için gider, ailevi bir durum gerekir döner.. ya da dönemeyeceği bellidir diğeri de bir zaman sonra gidecektir yanına, hayatlarına devam edeceklerdir, olur.. bunlar olur.. ama diğer türlüsü, plan yapılmayanı, sevdiğini gözünden anlayamadığınla kurduğunu... imkanı yok.

    hekim olarak söylüyom.
  4. genel olarak birkaç ayda biten, bitmezse de sanırım "ulaşılmazlığın çekiciği" durumundan dolayı aşka dönüşen durum. yine de mesafeler kapatılmazsa sonu hep gelen ilişkidir.
  5. bu hayattaki en zor durumlardan. düşünsenize sarılmak yok! bu hayatta belki de en çok sevdiğin insana sarılmak için gün sayıyorsun. sarılmak önemli.
  6. 1 kere ilişkim oldu o da uzaktandı , boynuzlandıktan sonra dedim ki böyle işi s*kerler.
  7. gözden ırak olan,gönülden de ırak olur.
  8. yalvarırım kurmayın şöyle yapmacık yapmacık cümleler sanki yanındayken doğru düzgünmüşsünde uzakları mazeret ediyorsun.
    kandırmayın kimseyi gerçi kansa ne fayda.
    bir ilişkinin uzaklıkla yakınlıkla ne alakası var hayır birde ciddi ciddi üzerine düşünmeler, yok yere panik ataklar. hep bunlar aldanış işte. yoksa seven adama uzaklıkmış, yollarmış hak getire, dinler mi? dinlemez arkadaş, dinlemez. seven ne uzaktakini dinler ne de yanındakini. adı konmuşsa sevdanın eninde sonunda varacaktır. varmak fiil olarak bir mesafeden ötekine gitme eylemi dışında daha çok kavuşmak anlamında. böyle orta gelirli aile çocuklarının, luks mekanlardaki kavuşmalarından bahsetmiyorum. gecenin sabaha kavuşması gibi yaşamın ölüme kavuşması gibi biraz eksik biraz kırık ama kuşkusuz ama yorgun. yoksa uzak mesafe denilen başka ne ola ki? karayolları il sınırın da doğmuş sanki uzak mesafede uzak mesafe. sorsana önce bir kendine asfalta beyaz şeride düşmeden, kaç kilometre eder sendeki aşk? sevgi kelimesine yakışmayan en çirkin kelime herhalde uzak, uzaktaki olmak.
    uzaklıkla alakası yok, keşke olsa.
  9. bir ilişkiden diğer ilişkiye değişen durum. bazılarında iki ay sağlıklı sürerse bazılarında ise o kadar sürmez çoğu zaman hüsranla biter.
  10. yurumez