1. whatsapp aramasına whatsapp gruplarını da dahil edebilse daha güzel olacak uygulamadır ; her şey yazılarak anlatılamıyor, ses kaydı yollamak da bence hem sevimsiz, hem delil :p, normal arama yapıp tek tek kişi eklemek de biraz uğraştırıcı.
  2. bozuldu mu acaba yine diye düşündüren uygulamadır.

    yoksa kimse beni sallamıyor mu?
  3. yeni emojileri programdan soğutmuştur. nerede o eski minimalist emojiler.
  4. ben de tam bu yorumu yazacaktim. messenger ın dandik emojilerinden çok bir farki kalmamış. üzüldüm.
  5. karşılıklı şifreleme uyarıları her seferinde sanki kaçakçılık yapıyorum ve yakalanicakmisim hissiyatı veriyor
    belit
  6. yeni güncellemeyle bildiğin bok olmuştur. facebook bile emojilerin büyük olmasının sevilmediğini farkedip emojileri küçülttü ancak whatsapp büyütmeye başladı şimdi.

    olmamış arkadaş, eski emojileri istiyorum.
  7. son güncellemesiyle emoji kullanımını sıfırlamayı amaçlamış olan uygulama. resmen sinir bozucu yeni gelen o tuhaf şeyler..
  8. şahsımı ilgilendirmeyen güncellemeler yapmış uygulamadır. çünkü emoji denen zırvadan hiç haz etmiyorum. vay arkadaş ne sever çıktınız şu samimiyetsiz emojileri. kullanmayın daha iyi.

    random gülün, ya da enerjiyle filan güldüğünüzü, üzüldüğünüzü karşı tarafa geçirin hadi bakalım güveniyorum.
  9. kaç kişinin başını yaktı bu whatsap, profil fotosuna bakarken yanlışlıkla aratıp. şimdi fotonun yerini değiştirmişler. bende yanlışlıkla arama yapıp bi dünya laf yemiştim. halbuki ne var yani bi insan gece sizin fotonuza baktıysa nolmuş. sevmiş bakmış. amaaaan neyse... artık çok geç çünkü o fotoya bakmıyorum. en azından başkalarının başı yanmaz.

    not: dünün beğenilenlerinde çıkmış demekki benim gibi yanlışla arayıp yanan çok :))