1. arka kameram bozuk olduğu için qr kodunu taratamıyorum. acaba başka bir eşleme yöntemi var mıdır?
  2. artık italik, bold ve üstü çizikli mesajlar gönderebilirsiniz.

    italik yazmak için; yazmak istediğiniz kelimenin başına ve sonuna _ (altçizgi) ekleyin.
    bold yazmak için ; yazmak istediğiniz kelimenin başına ve sonuna * (yıldız) ekleyin.
    üstü çizgili yazmak için ; yazmak istediginiz kelimenin başına ve sonuna yaklaşık
    ekleyin.
  3. eğik, kalın veya üstü çizili yazı yazmanın mümkün olduğu ancak herhangi bir yazılım dili kodunu göndermenin artık mümkün olmadığı uygulama.
    not: üst yorumda bahsedilen yaklaşık işareti ~
  4. son güncellemeden sonra emojileri kafam kadar olmuş. bu ney?
    trk
  5. şu uygulama olmasa hiç düşünmeden eski usul tuşlu telefona dönerim. sırf buradan mesaj geliyor diye atamıyorum şu akıllı telefonu. e öyle olunca da internete filan giriyorum. nereden baksan gunde 3 saatim boşa gidiyor. hayır bir de gelen mesajlar önemli bir şey olsa uzulmeyecegim. akşama kadar goygoy yapıyoruz.
  6. yazılı mesajlaşma özelliğinden çok fotoğraf, pdf ve word dosyalarını mesaj olarak gönderme özelliği açısından tercih sebebimdir. bu işler için mail yok mu diyeceksiniz. elbette mail atarak da çözümü sağlarız ama whatsapp bu konuda çok daha pratik bir uygulama.
  7. büyük dosyaları göndermede yetersiz. telegram bu anlamda ve hatta birçok anlamda daha iyi.
  8. ayarlar-hesap bölümünde "bilgilerimi paylaş" işareti son güncelemeler ile otomatik olarak onaylı halde geliyor. bu da bilgilerinizin facebook ile paylaşılmasına onay verdiğiniz anlamına geliyor. buradaki onay işaretini kaldırdığınız zaman artık kişisel bilgileriniz facebook ile paylaşılmayacaktır. (en azından whatsapp'ın taahhüdü bu şekilde.)
  9. beni strese sokan konuşma şeysi yok gördü mü yok okudu mu yok kimle konuşuyor da bana yazmıyor kafayı yedirtmiştir. zaten hastalıklı olmaya meyilli ruh halimi iyice bok etmiştir. varsın az yazışıyım insanlarla fena mı daha sık buluşurum buluşunca konuşacak konum olur zaten geriliyorum muhabbet ilerketme işi az bile tıkansa. ya da ararım sesini duyarım özlem gideririm.
    wtf