1. sınav ücreti 60 tl olarak belirlenmiş ve her lys sınavı için 40tl buna ilaveden yerleştirme ücreti olarak 15tl başvuru hizmet ücreti olarak 5tl ve şifre edinme ücreti olarak 5 tl isteniyor.bütün puan türlerinde sınava girmek istiyorsanız (dil sınavı hariç) toplam sınav ücreti size 245tl oluyor.biz mi sınava giriyoruz yoksa ösym mi bize giriyor belli değil.
  2. son 17 gün kalmıştır.
  3. "hiç çalışanla çalışmayan bir olur mu?" sorusuna evet denilecek sınavdır.
  4. puanına göre tercih yapacak insanların artık ne gelirse bakarız yieaah dediği sınavdır. hayde bol şans.
    faded
  5. bu sene gireceğim sınav, sınavdan sonra editleyeceğim. youserların tavsiyelerine açığım.
  6. ömrü boyunca çok sınava girmiş biri olaraktan tek verebileceğim tavsiye şudur.

    "gözünüzde büyütmeyin, sakin olun. bu sınav hayatınızda sadece bir sınav. sizi bu sınava göre yadırgayacak insanlardan olabildiğince uzaklaşın.ben burda edebiyat kasmıyorum bakın. cidden doğruyu konuşuyorum. ama günümüz toplumlarında bu sınav önemli ve sizde vazifeniz olarak bu sınava çalışın, ama çalışmanız sizi hayatınızdan kısıtlamasın, yani bu sınavı hayatınızın merkezine yerleştirmeyin. bugüne kadar 3 defa ölümü atlattım ve ölümü hep burnumun ucunda hissettim. hayalleri olanların, belkide hafta sonu için plan yapanların 5dk sonra öldüğünü gördüm. o yüzden sınavdan önce sınavlar var."
  7. bir sorunun üzerinde kalem oynatmadan 5-7 saniye düşünüyorsanız o soruyu atlayın, sonra çözersiniz diye tavsiye vereceğim sınav... maksat tempo hiç düşmesin.

    çok işe yarıyor. bir düşünün.
  8. geliyor gönlümün efendisi.
  9. başvuruyu 1 saat ile kaçırdığım sınav.
    sarp
  10. 5.kez gireceğim sınav.

    bir de sınav yeri ebesinin nikahında çıkmamış olsaydı güzel olacaktı,şimdi kim uyanacak o saatte.
    eale